Vi söker en erfaren webbkommunikatör som vill vara med och utveckla innehållet på skl.se och andra webbplatser inom SKL-familjen. Vår webbplats ska vara användarvänlig, enhetlig och tydlig. Här ska besökarna snabbt hitta information och enkelt kunna lösa sina uppgifter.
Du kommer att ha ett övergripande samordningsansvar för särskilda områden på skl.se och säkerställa att webbplatsen upplevs som en helhet. Du deltar i utvecklingsinsatser och driver tillsammans med övriga webbkommunikatörer arbetet med att skapa bra innehåll för webben. Du jobbar även operativt och skriver och redigerar texter. I uppdraget ingår också att stödja och handleda andra redaktörer i webbarbetet.

Du kommer att ingå i ett kommunikationsteam på kommunikationsavdelningen samt arbeta i nära samarbete med chefer och medarbetare på andra avdelningar.

Kvalifikationer
Du har en utbildning i kommunikation eller motsvarande och har flera års erfarenhet av att arbeta praktiskt och strategiskt med webbkommunikation. Du har gedigen erfarenhet av webbpublicering av text, bild och video via ett CMS. Du har dokumenterad erfarenhet av att skriva för webben och har goda kunskaper i bildredigering på dator. Du kan arbeta konsultativt och ge stöd och råd inom webbkommunikation.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper
Du är strukturerad, kvalitetsmedveten och initiativrik. Det är viktigt att du kan se helheten och har strategisk och operativ förmåga. Du är en lagarbetare med drivkraft och stort intresse för kommunikation via webben. Arbetet sker till stor del i tätt samarbete med andra vilket ställer höga krav på samarbetsförmåga, lyhördhet och prestigelöshet. Det är en fördel om du har erfarenhet av att ingå i team med ett gemensamt arbetssätt. Du ska även känna dig bekväm med att prata inför andra och t.ex. kunna leda en workshop.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationStockholm
Vi söker en erfaren webbkommunikatör som vill vara med och utveckla innehållet på skl.se och andra webbplatser inom SKL-familjen. Vår webbplats ska vara användarvänlig, enhetlig och tydlig. Här ska besökarna snabbt hitta information och enkelt kunna lösa sina uppgifter. Du kommer att ha ett övergripande samordningsansvar för särskilda områden på...