Vi söker nu dig som vill jobba som SEO-tekniker hos oss på vårt kontor i Umeå. Du har goda kunskaper i sökmotoroptimering och har tidigare arbetat med detta. Program som WordPress, Umbraco mm. samt statiska sidor jobbar du med glädje i. Du har såklart goda kunskaper i HTML5, CSS3 och JavaScript. Dessutom kan du också visa upp ett antal jobb du tidigare gjort som visar på bra sökmotorresultat. Att samarbeta med dina kollegor trivs du bra med och viss kundkontakt tycker du är roligt för att bryta av det tekniska arbetet.

Med vår strävan efter att bli en av de bästa arbetsgivarna har vi högt i tak hos oss och ställer höga krav på varandra. Därför är det viktigt att du är säker i dig själv och tycker om att få feedback och konstruktiv kritik.

Din profil

Utbildning
KRAV
Gymnasial utbildning

Kompetenser
KRAV
Webbutveckling

CSS, programmeringsspråk

HTML, programmeringsspråk

JavaScript, programmeringsspråk

WordPress, publicerings- och portalverktyg

Joomla, publiceringsverktyg

MERITERANDE
Webbdesign

Digital marknadsföring/Onlinemarknadsföring

Språk
KRAV
Svenska

Engelska

Arbetslivserfarenhet
KRAV
Webbansvarig / Webbstrateg:1-2 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Du kommer jobba i vårt produktionsteam i Umeå med fyra-fem andra kollegor. Mestadels har du kontakt med projektledarna för respektive case. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är teknisk sökmotoroptimering där du framförallt kommer arbeta med de större kunderna som är mer komplexa. Viss kundkontakt kommer du även att ha när det kommer till mer tekniskt kunniga kunder.

Skicka din ansökan via e-post. shayan@medialight.se

Ange referens SEO-tekniker i ämnesraden.

 

MedieJobbStrategiUmeå
Vi söker nu dig som vill jobba som SEO-tekniker hos oss på vårt kontor i Umeå. Du har goda kunskaper i sökmotoroptimering och har tidigare arbetat med detta. Program som WordPress, Umbraco mm. samt statiska sidor jobbar du med glädje i. Du har såklart goda kunskaper i HTML5, CSS3...