Vill du vara med och driva den digitala affärsutvecklingen på nya Bonnier News Lifestyle inom en av Sveriges ledande mediekoncerner?

Expressen och Bonnier News Lifestyle behöver fler skarpa och engagerade människor som gillar att bli utmanade varje dag. Som SEO/SEM-specialist får du en viktig roll i koncernens framtida utveckling. Hoppas du vill vara med på resan!

Om tjänsten
I rollen som specialist inom SEO/SEM ingår du i ett marknadsteam bestående av marknadschef, webbanalytiker och specialister inom sociala medier & CRM. Ditt uppdrag kommer vara att öka trafik och digitala konsumentintäkter som kommer från söktrafik. Bonnier News har under flera års tid arbetat aktivt med SEO, och rollen handlar mycket om att vidareutveckla arbetet.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Skapa marknadsplaner för SEO och SEM för att driva konsumentintäkter
  • Analysera och optimera marknadsföringen för att maximera ROI
  • Optimera Bonnier News Lifestyles innehåll för sökmotorer genom systematiskt

    arbete med sökordsanalys, innehåll, ranking och inlänkar mm

  • Arbeta med utveckling av befintliga och nya sajter för att säkerställa optimeringen gentemot sökmotorer
  • Fortbilda redaktionen i sökoptimering
  • Bidra med analys av trender, rapportering samt uppföljning
  • Bidra som expert och stötta Bonnier News Lifestyles externa dotterbolag på projektbasis
  • Driva projekt från ax till limpa

Du kommer att arbeta tätt tillsammans med redaktion och utvecklingsavdelning.

Vem är du?
Vi söker dig med minst två års erfarenhet av arbete inom SEO/SEM och som har en akademisk utbildning inom marknadsföring, digital utveckling, media, eller annan relevant högskoleexamen.

Som person är du självgående och har den kreativa och lösningsorienterade personlighet som krävs för att utveckla avdelningens arbete inom SEO/SEM. Rollen innebär många kontaktytor så viktigt är att du har en mycket god samarbetsförmåga och gillar att arbeta i team. Du trivs i ett högt tempo i en dynamisk organisation och du brinner för digitala medier. Din svenska är flytande i tal och skrift.

Ansök här.

https://i0.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/02/strategi.jpg?fit=1024%2C682https://i0.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/02/strategi.jpg?resize=150%2C150MedieJobbStrategiStockholm
Vill du vara med och driva den digitala affärsutvecklingen på nya Bonnier News Lifestyle inom en av Sveriges ledande mediekoncerner? Expressen och Bonnier News Lifestyle behöver fler skarpa och engagerade människor som gillar att bli utmanade varje dag. Som SEO/SEM-specialist får du en viktig roll i koncernens framtida utveckling. Hoppas...