WS Group AB är en snabbväxande startup som driver ett flertal hemsidor inom sport och betting. Idag består företaget av fem anställda samt flertalet heltidsarbetande och deltidsarbetande frilansare. Sökmotoroptimering och digital marknadsföring genom sociala medier är de två viktigaste trafikkällorna. Bolaget är inne i en expansiv tillväxtfas med fokus på den svenska, engelska, tyska, danska och norska marknaden.

Företaget sitter på ett mycket bra kontor i Vasastan, Stockholm. Förutom arbete genomför vi även andra aktiviteter utanför arbetstid så som att kolla på sportevenemang live, både i Sverige och utomlands. Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner.

Vem är det vi letar efter?

För att trivas hos oss bör du vara social, driven och ha ett allmänt intresse av digitalt entreprenörskap. Utöver det får du gärna vara intresserad av sport. Vi har inget krav på professionell arbetserfarenhet men vi ser gärna att du gått en utbildning inom SEO och digital marknadsföring eller praktiserat inom detta område. Det viktigaste för rollen är att du har en drivkraft och hunger att lära dig mer inom ditt område så att du utvecklas till att bli en expert.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som SEO & Online Marketing Junior kommer du främst arbeta med att analysera möjligheterna att förbättra bolagets positioner på sökmotorer och utföra de förbättringsmöjligheter som finns. Utöver det kommer du även delta i att utveckla strategier för marknadsföring och synlighet på sociala medier. Tjänsten kommer främst vara assisterande i början för att sedan utvecklas till en mer ansvarstagande roll.

Ansök här.

MedieJobbStrategiStockholm
WS Group AB är en snabbväxande startup som driver ett flertal hemsidor inom sport och betting. Idag består företaget av fem anställda samt flertalet heltidsarbetande och deltidsarbetande frilansare. Sökmotoroptimering och digital marknadsföring genom sociala medier är de två viktigaste trafikkällorna. Bolaget är inne i en expansiv tillväxtfas med fokus...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp