Är du duktig på SEO och vill bli del av ett härligt gäng digitala entusiaster? Då kan du vara den vi söker!

Uppstuk söker för kunds räkning en vass konsult inom sökoptimering till deras kontor i centrala Uppsala. Kunden är en fullservicebyrå inom Onlinemarknadsföring, vilket innebär att de hjälper företag med SEO, Adwords, Bing, räckviddsannonsering, sociala medier med mera. Stort fokus läggs på att bygga användar- och konverteringsvänliga hemsidor till deras kunder.

Om rollen

I rollen som SEO-konsult är du en strategisk rådgivare till dina kunder och du hjälper dem att utveckla sina webbplatser för maximal organisk synlighet.

Vem är du?

För att komma snabbt in i rollen tror vi att du har relevant erfarenhet av SEO så att du till exempel förstår vilka faktorer som påverkar hur företagets hemsida placerar sig i de organiska träfflistorna på sökmotorer. Vidare är du duktig på att uttrycka dig väl i skrift då en stor del av arbetet handlar om att författa bra texter på landningssidorna. Självklart tror vi även att du kan ge råd och tips för kunder samt implementera ändringar som behöver göras på kundens hemsida.

Viktigt för rollen:

  • Brinner för SEO och har ett stort intresse för digital marknadsföring.
  • Relevant universitetsutbildning.
  • Goda kunskaper inom Google Analytics samt kunskap om hur man sätter upp mål och mätpunkter på kundens hemsida.
  • Kunskap om hur man jobbar med interna och externa länkar, samt hur länkkraften kan påverka resultatet.
  • Tycker det är kul att dela med dig av din kunskap och tillsammans med övriga bidra med kloka lösningar för oss och våra kunder.

Det är meriterande ifall du har:

  • Google Adwords certifikat.

Låter det intressant?

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid och förväntas löpa fram till årsskiftet med möjlighet till förlängning. Tjänsten ska tillsättas omgående så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Uppstart sker i augusti/september enligt överenskommelse.

Om du känner igen dig i stora delar av beskrivningen ovan är vi rejält nyfikna på dig och vill träffa dig!

Ansök här.

MedieJobbStrategiUppsala
Är du duktig på SEO och vill bli del av ett härligt gäng digitala entusiaster? Då kan du vara den vi söker! Uppstuk söker för kunds räkning en vass konsult inom sökoptimering till deras kontor i centrala Uppsala. Kunden är en fullservicebyrå inom Onlinemarknadsföring, vilket innebär att de hjälper företag...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group