Din bakgrund

Du har troligtvis studerat vid högskola/universitet med inriktning mot marknadsföring/ekonomi eller annan relevant utbildning med inriktning mot digital marknadsföring/kommunikation.

Vi förutsätter även att du har ett brinnande intresse och en entusiasm för Internet, digital marknadsföring och kommunikation. För denna tjänst krävs goda kunskaper att skriva och tala på svenska och engelska samt att gärna ser gärna att du är certifierad i Google Adwords olika produkter och Google Analytics. Du har även god vana från att arbeta i Excel och är väldigt analytisk av dig i ditt tänkande.

Vi ser gärna att du har minst två års erfarenhet från SEM (AdWords, Bing Ads etc.), antingen inhouse eller från byrå.

Arbetsuppgifter

Som Senior SEM-specialist är din främsta uppgift att få våra kunder att lyckas med sin annonsering på Google Adwords och Bing Ads genom att driva rätt trafik till deras sajter. Du arbetar löpande för att optimera kundens konto och ansvarar för att sätta strategier och göra analyser utifrån fastställda målsättningar och budgetar.

Utöver det så gäller det att tillsammans med övriga hålla sig uppdaterad i alla Googles förändringar inom produktområdet SEM för att alltid vara först med det senaste. Som Senior SEM-specialist förväntas du vara delaktig i utvecklingen av AdWords med tillhörande produkter genom att ständigt vilja förbättra vår leverans till våra kunder. Vi jobbar med mängder av projekt och kunder så det är bra om du tycker om att utvecklas och att du gillar när dagarna ser olika ut.

Ansök här.

MedieJobbStrategiStockholm
Din bakgrund Du har troligtvis studerat vid högskola/universitet med inriktning mot marknadsföring/ekonomi eller annan relevant utbildning med inriktning mot digital marknadsföring/kommunikation. Vi förutsätter även att du har ett brinnande intresse och en entusiasm för Internet, digital marknadsföring och kommunikation. För denna tjänst krävs goda kunskaper att skriva och tala på svenska...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group