C More är den snabbast växande streamingtjänsten på mediebranschens snabbast växande marknad. Vi som driver C More på tillväxtresan har roligt tillsammans och vår anda kännetecknas av ett stort engagemang. Vi är ett gäng som siktar högt och som medarbetare utmanar vi oss själva och varandra att göra mer och göra bättre.


Nu söker vi en Senior Projektledare till C Mores digitala tillväxtområde.

Projekten involverar och berör ofta över många olika avdelningar och intressenter. Genom att fokusera på tydliga projektramar och kontinuerligt utveckla projektprocesser vill vi att du bidrar till att effektivisera projektkulturen i hela C More. Lika viktigt som det är att genomföra projekten i sig är det att även utvärdera och ständigt utveckla arbetsätt och processer. Som projektledare är du ansvarig för att projektet får tydliga ramar, att arbetet fortlöper effektivt och att leveransen blir den förväntade, samt att uppföljningen och dokumentationen blir användbara. Du har alltså ansvaret både att strategisk planera och att operativt leda.

Projekten innefattar många olika delar som att ta fram case till beslutsunderlag, rekommendera lösningar, åskådliggöra problem, se till att beslut tas av rätt intressenter, skapa projektplan, identifiera risker, följa upp och dokumentera.

Vi söker dig som har:

  • Flerårig dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt driva projekt i snabbrörliga organisationer
  • Relevant universitetsexamen
  • Teknisk förståelse
  • Erfarenhet av att sammanställa case
  • Erfarenhet av benchmark och omvärldsanalys

Som person är du målinriktad och leveranssäker. Du tycker om och är duktig på att samarbeta med många olika intressenter och kompetenser. Du kan snabbt sätta dig in i andra kollegors och teams perspektiv. Du tänker nytt och engageras av att utmana och utveckla snarare än att förvalta. Du utvecklar ständigt din individuella presentation och processer liksom du bidrar till dina kollegors och bolagets utveckling.  Du är vass på uppföljning och på att få andra individer att leverera på actions, mål och deadlines. Du är noggrann med en känsla för detaljerna utan att tappa fokus från helheten, dvs. vår affär! Du är skicklig på och tycker att det är roligt att överföra både din projektledningskunskap och resultatet av ditt arbete till andra funktioner inom C More.

Vad erbjuder vi?
Utöver förmånen att jobba med ett premiumvarumärke innebär den här rollen en unik möjlighet för dig att vara med och bygga upp arbetssätt inom projektledning på ett digitalt, datadrivet bolag. För rätt person finns mycket goda möjligheter till professionell och personlig utveckling inom C More och övriga Bonnierkoncernen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Tillträde är enligt överenskommelse, så snart som möjligt.

Vi är nyfikna på vem du är, vad du kan och vad du vill! Vi ser fram emot din ansökan i form av CV eller LinkedIn-profil och ett personligt brev. Urval sker löpande. Intervjuer kommer att hållas med början 16 januari 2017. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny Nylinder, Head of Quality Management: jenny.nylinder@cmore.se För frågor om C More som arbetsplats är du välkommen att kontakta vår HR-chef Kristina Boëthius Platzer: kristina.platzer@cmore.se

Ansök här.

https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2016/09/tv4.jpg?fit=760%2C564https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2016/09/tv4.jpg?resize=150%2C150MedieJobbProjektledningStockholm
C More är den snabbast växande streamingtjänsten på mediebranschens snabbast växande marknad. Vi som driver C More på tillväxtresan har roligt tillsammans och vår anda kännetecknas av ett stort engagemang. Vi är ett gäng som siktar högt och som medarbetare utmanar vi oss själva och varandra att göra mer...