Senior PR-rådgivare med kundansvar till Prat PR På Prat PR kombinerar vi insikter och kreativitet med bred kommunikationskompetens. Vi erbjuder lösningar som skapar ett engagerat prat, oavsett plattform eller kanal. Sedan 2000 har vi skapat framgångsrika och prisbelönta PR-insatser för våra kunder. Nu söker vi en senior rådgivare med gedigen erfarenhet av att arbeta med PR och kommunikation.

Vill du bli en del av vårt glada gäng och tillsammans med oss skapa framtidens PR-byrå?

Din roll
Du kommer att arbeta med några av byråns största kunder där du som Senior PR-rådgivare även är kundansvarig och leder och säkerställer kvalitén i leveransen tillsammans med resten av kundteamet. Rollen innebär att ge råd och vägledning för att påverka och inverka våra kunders strategiska satsningar. Det innebär också att utmana och utveckla kunderna till nya nivåer som bygger framgång och affärsutveckling för såväl Prat PR som för våra kunder. Du har dessutom en aktiv roll i att utveckla byråns kompetens- och tjänsteerbjudande, hantera budgetar, planera resurser på ett lönsamt sätt och delta i företagsövergripande initiativ. Du sitter i operativ styrgrupp och rapporterar till VD.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Övergripande resultat- och lönsamhetsansvar mot kund.
  • Strategiska avstämningsmöten med kund och ansvar för såväl strategiska som taktiska PR- och kommunikationsplaner.
  • Planera och leda komplexa kunduppdrag och se helheten.
  • Ta fram och arbeta med konceptuell PR och varumärkesbyggande PR-kampanjer.
  • Skapa väl fungerande arbetsgrupper och leda dina arbetsgrupper framåt.
  • Säljansvar – utveckla kunduppdragen samt bearbeta nya kunder.
  • Förhandla och administrera avtal.
  • Upphandling och ledning av externa samarbetspartners.

Om dig
Du är civilekonom eller har motsvarande högskoleutbildning inom marknadsföring och kommunikation. Som PR- och kommunikationsexpert är du trygg i konsultrollen tack vare din gedigna erfarenhet av att ha arbetat på olika PR-byråer samt arbetat med kommunikation på kundsidan.

För att lyckas i rollen har du ett utvecklat affärssinne och har vana av att arbeta med starka konsumentvarumärken och komplexa kunduppdrag – gärna från livsmedelsbranschen och/ eller inredning och design.Du är en erfaren rådgivare och har drivit projekt inom marknads-/konsument PR och varumärkesbyggande PR samt förstår och hanterar opinionspåverkan i såväl traditionella som digitala kanaler. En duktig skribent och kommunikationsstrateg med mycket goda kunskaper i engelska. Som person är du nyfiken och modig på ett positivt och entusiasmerande sätt och vet hur du bygger och leder ett framgångsrikt team, du ser helheten och kan förmedla det.

Vi erbjuder
Prat PR är en kommunikationsbyrå som har nischat sig inom mat, hälsa och livsstil. Vi jobbar strategiskt, digitalt och dynamiskt. Prat PR är den svenska representanten för det internationella PR-nätverket Porter Novelli. Företaget präglas av en skapande och stimulerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare. Här möter du 18 kreativa och positiva människor som alla gillar att ha roligt på jobbet och göra kul projekt som engagerar. Tjänsten är placerad i centrala Stockholm.

Intresserad?
Vi samarbetar med KIMM i denna rekrytering, för ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsult Anna Bjerkelius på 08-555290 00 eller ab@kimm.se . Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev senast 2017-01-20. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationStockholm
Senior PR-rådgivare med kundansvar till Prat PR På Prat PR kombinerar vi insikter och kreativitet med bred kommunikationskompetens. Vi erbjuder lösningar som skapar ett engagerat prat, oavsett plattform eller kanal. Sedan 2000 har vi skapat framgångsrika och prisbelönta PR-insatser för våra kunder. Nu söker vi en senior rådgivare med...