Cisk Native är sprungna ur Sveriges äldsta nativebyrå som tog native advertising till Sverige 2007. Vi bryter fortfarande ny mark och kan nu erbjuda våra kunder en affärsmodell baserad på konverteringar. Det gör att efterfrågan på våra tjänster ökar i högre takt än vad vi klarar av. Vi behöver utöka vårt team med en vass Senior Performance Marketer och det är därför vi behöver dig!

Om rollen
Som Senior Performance Marketer har du en nyckelroll och ansvarar för att våra kunders kampanjer uppfyller förväntan i trafik och konverteringar med målsättning att ge kunden maximal effekt av sina investeringar. Ditt arbete innebär dagligen trafikköp, optimering och konvertering där du identifierar tekniska, funktionella och strategiska utmaningar, och föreslår de bästa lösningarna för att öka konverteringen för respektive kampanj.

I dagsläget går en övervägande del av våra kampanjer på Facebook och det är ett absolut krav att du har erfarenhet av trafikköp och optimering i Facebook-verktyget. Samtidigt vill vi aktivt bredda oss och du har möjlighet att skapa din egen struktur för hur CISK ska jobba med trafik och konverteringar i framtiden. Du ingår i ett leveransteam som består av Sveriges bästa rubriksättare, teknikutvecklare och vår Creative Director som varit med i bolaget sedan 2010.

Vad kan vi erbjuda?
Hos oss är det människan som gör jobbet, därför lägger vi fokus på att människan ska må bra. Vi arbetar ständigt med att alla ska utvecklas till sitt allra bästa jag. Vi engagerar oss personligen i dig och du kommer att få arbetskamrater som peppar och utmanar dig i ditt dagliga arbete. Du kommer få möjligheten att bla jobba med Sveriges största varumärken. Du rapporterar till vår Creative Director, som är ditt bollplank och den som ser till att du hittar rätt i din nya roll hos oss.

Förutom marknadsmässig lön erbjuder vi en tillsvidareanställning som inleds med provanställning, en arbetsplats i centrala Stockholm, sex timmars schemalagd arbetsdag, sex veckors semester och, givetvis, mycket mer!

Vem är du?
Du drivs av att hitta nya innovativa idéer och att genomföra dem. Med stort intresse för online marketing, nya trender och medier är ditt mål att hitta den bästa lösningen. Eftersom du är nyfiken, är tävlingsinriktad och har en naturlig fallenhet för analytiskt arbete och gillar att arbeta test- och datadrivet så vet vi att du kommer att lyckas bra i din roll som Senior
Performance Marketer.

För frågor, kontakta din blivande chef David
Tanentsapf david.tanentsapf@cisk.se 070-720 82 06 eller VD Peter Bertilson peter.bertilson@cisk.se 070-555 98 85.

Intervjuer sker löpande och vi ber dig därför att omgående mejla din ansökan till peter.bertilson@cisk.se

Välkommen
till Cisk Native!

MedieJobbStrategiStockholm
Cisk Native är sprungna ur Sveriges äldsta nativebyrå som tog native advertising till Sverige 2007. Vi bryter fortfarande ny mark och kan nu erbjuda våra kunder en affärsmodell baserad på konverteringar. Det gör att efterfrågan på våra tjänster ökar i högre takt än vad vi klarar av. Vi behöver...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group