Vi erbjuder

Samarbetet mellan Dentsu Aegis Networks alla bolag gör att vi kan erbjuda våra kunder de bästa och starkast integrerade kompetenserna inom mediebaserad affärsutveckling, kreativitet, digital och data-driven marknadsföring. Vi tillhandahåller specialiserade och integrerade kommunikationstjänster genom de svenska dotterbolagen Carat, Vizeum, iProspect, Isobar, MKTG, Posterscope, Amnet, DDS och Outfox.

Vi erbjuder våra medarbetare möjligheten att jobba med flera marknadsledande varumärken och spännande kunder. Vi erbjuder givetvis härliga kollegor, attraktiva karriärmöjligheter, fördelaktiga förmåner, unika och branschledande talangprogram. Här bevaras varje enskild individs styrkor och du får möjligheten att vara dig själv, utvecklas och nå din fulla potential. Inom samtliga bolag i Dentsu Aegis Network-koncernen jobbar vi ständigt med att utveckla våra medarbetare och ledare och därmed finns goda utvecklingsmöjligheter både på regional, nordisk och internationell nivå. Vi berättar gärna mer om ovanstående i samband med eventuell intervju. Samtliga våra svenska bolag är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas och vi jobbar aktivt med vårt sociala och miljömässiga ansvarstagande som arbetsgivare och medmänniskor.

Om rollen

Accelerating business growth through media genom att agera och vara modigare – smartare – snabbare!

Vizeum är en mediebyrå där vi hyllar innovation, entreprenörskap och integrerad marknadsföring. En plats där människan står i centrum och data är den självklara källan till djup insikt om hur vi som individer och konsumenter agerar i en alltmer digital och komplex omvärld. Den insikten parar vi med teknologi och modern medielogik för att skapa effektiva mediestrategier som driver tillväxt för ambitiösa varumärken i den digitala ekonomin. Vi är en mediebyrå där kunskapen och kreativiteten hos varje medarbetare skapar tydligt värde i våra kunders affär, genom innovativa kommunikationslösningar som är relevanta och engagerande för mottagarna.

Tjänsten
Som Senior Broadcast Specialist är du ansvarig för strategier som görs övergripande för våra kunders räkning gällande rörligt, bio och radio. Det innebär bla att:

  • Ansvara för nyckelkunder
  • Ansvara för årsförhandlingar med medier
  • Proaktivt arbeta med att hitta nya möjligheter för dina kunder inom alla rörliga kanaler
  • Utbilda och coacha juniora medarbetare i Broadcast teamet
  • Genomföra kundutbildningar såväl som interna utbildningar inom rörligt
  • Aktivt utveckla kundrelationer och kundnytta genom bla införsäljning av t ex Insight-produkter och tjänster från andra bolag i Aegis koncernen.
  • Agera som extra resurs för de juniora specialisternas egna kunder
  • Kontinuerligt hålla dig uppdaterad på den rörliga marknaden, trender, tekniska lösningar och nya möjligheter

Vi söker dig som

Din kompetens
Vi tror att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom media eller marknadskommunikation, t ex IHM, Berghs eller högskola/universitet. Vidare tror vi att du jobbat på mediebyrå el. liknade minst 3 år.
Du kommer att hantera stora budgetar och behöver ha ett siffersinne och förmåga att göra bra affärer,
Dessutom är du van vid att presentera för kund och känner dig bekväm i det.
Du har goda kunskaper i Officepaketet och behärskar engelska väl i tal och skrift.

Du som person
Som person är du strukturerad, noggrann och gillar siffror. Vidare ser vi gärna att du är prestigelös, social och stresstålig. Mycket energi och proaktivitet är viktiga egenskaper för att trivas hos oss. Du innehar en nyckelroll i företaget varpå vi även ser att du är driven, van att ta ansvar och har en naturlig pondus.
Hos oss är det högt i tak och vi gillar att ha kul, det är en förutsättning för att vi ska hitta energi och trivas. Vi jobbar i en snabbt föränderlig bransch varpå flexibilitet är en förutsättning och nära till skratt en fördel.

Vizeum erbjuder ett spännande och utvecklande arbete på en innovativ mediebyrå i en ständigt utvecklande och fartfylld bransch. Du får jobba med våra härliga kunder i team med drivna och trevliga kollegor. Vizeum har även ett antal utbildningar och utvecklingsprogram för anställda samt lägger stort fokus på hälsa med både bidrag och hälsofredagar. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tjänsten är placerad på vårt kontor på Söder i Stockholm, men vi rekryterar även till vårt kontor i centrala Göteborg.

Ansök här.

MedieJobbProjektledningGöteborg,Stockholm
Vi erbjuder Samarbetet mellan Dentsu Aegis Networks alla bolag gör att vi kan erbjuda våra kunder de bästa och starkast integrerade kompetenserna inom mediebaserad affärsutveckling, kreativitet, digital och data-driven marknadsföring. Vi tillhandahåller specialiserade och integrerade kommunikationstjänster genom de svenska dotterbolagen Carat, Vizeum, iProspect, Isobar, MKTG, Posterscope, Amnet, DDS och Outfox. Vi...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group