Är du en driven inköpare som gillar digital kommunikation? Välkommen till oss!

Som premieinköpare hos Jultidningsförlaget och Pandaförsäljningen har du en viktig roll hos båda företagen. Vi tror att du är en självgående, lösningsfokuserad person som har lätt för att planera och gillar att arbeta med många olika typer av personer och uppgifter.

I arbetet ingår att köpa in ett stort antal premier till de bägge företagen. Det är en fördel om du arbetat med inköp tidigare, särskilt om du importerat produkter direkt från fabrik i Asien.

I tjänsten ingår även ansvar för Jultidningsförlagets och Pandaförsäljningens digitala närvaro inbegripet hemsidor, digitala kampanjer och sociala medier. Här är det en fördel om du arbetat med digitala kampanjer och kommunikation i någon form.

Vi tror att du har en relevant eftergymnasial utbildning och uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska och engelska. Har du körkort är det en fördel.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Övriga upplysningar om tjänsten lämnas av Kristofer Svaninger, kristofer.svaninger@semic.se.

Facklig representant för Unionen är Therese Nygren, therese.nygren@semic.se.

Då vi gör ett fortlöpande urval är vi tacksamma för din ansökan så snart som möjligt, dock senast 15 juni 2018.

OM FÖRETAGET

Jultidningsförlaget och Pandaförsäljningen ingår i Semic International tillsammans med Bokförlaget Semic.

Vår bransch är en mycket spännande och utmanande bransch att arbeta inom. En bransch stadd i stor förändring, särskilt digitalt.

Jämlikhet, mångfald och friskvård

Semic eftersträvar en jämlik arbetsplats i alla avseenden. Vi ska ha samma förutsättningar för alla oavsett kulturell bakgrund, kön, ålder etc. En mänsklig mångfald stärker våra förutsättningar att leva upp till vår uppgift.

Semic vill uppmuntra medarbetarnas intresse för motion och erbjuder alla anställda:

  • Friskvårdsbidrag
  • Friskvårdstimme (en timme per vecka och förlagd på arbetstid, minst 75% sysselsättningsgrad) i de verksamheter som så tillåter
  • Specialavtal med Friskis & Svettis och SATS.

Ansök här.

MedieJobbAdministrationStockholm
Är du en driven inköpare som gillar digital kommunikation? Välkommen till oss! Som premieinköpare hos Jultidningsförlaget och Pandaförsäljningen har du en viktig roll hos båda företagen. Vi tror att du är en självgående, lösningsfokuserad person som har lätt för att planera och gillar att arbeta med många olika typer av...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group