Vill du jobba med digital marknadsföring? Frankly Media söker nu en SEM-specialist för att förstärka vårt växande team i Stockholm.
Som SEM-specialist kommer du att arbeta med sökmotorannonsering i Google Adwords och sökmotoroptimering av våra kunders hemsidor.
Du kommer ansvara för optimering och hantering av dina kunders konton och säkerställa att mål uppnås enligt avsatt budget.

Du tycker om att analysera data och att skriva texter som driver till handling. Du är nyfiken, tänker kreativt och är intresserad av att hålla dig uppdaterad om det senaste inom sökmotormarknadsföring.
Hos oss kommer du arbeta med annonsörer från en mängd olika branscher tillsammans med Sveriges främsta experter inom digital marknadsföring.

Placering i Stockholm eller på vårt Görteborgskontor.

Kunskaper

  • Erfarenhet av arbete i Google Adwords
  • Goda kunskaper i Google Analytics
  • Mycket goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Skicka din ansökan via mejl till: nima@franklymedia.nu 

MedieJobbStrategiGöteborg,Stockholm
Vill du jobba med digital marknadsföring? Frankly Media söker nu en SEM-specialist för att förstärka vårt växande team i Stockholm. Som SEM-specialist kommer du att arbeta med sökmotorannonsering i Google Adwords och sökmotoroptimering av våra kunders hemsidor. Du kommer ansvara för optimering och hantering av dina kunders konton och säkerställa att...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp