Dentsu Aegis Network Sverige är del i ett globalt kommunikationsnätverk med 47.000 medarbetare i fler än 145 länder. Vi hjälper våra kunder att stärka sina affärer och kundrelationer med hjälp av holistiska och integrerade kommunikationslösningar genom dotterbolagen Amnet, Carat, iProspect, Isobar, Outfox, MKTG, Posterscope och Vizeum.
I Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg med 370 professionella och passionerade medarbetare som är världsmästare på att samarbeta inom och mellan byråer och kompetenser för att skapa koordinerade och skräddarsydda lösningar för några av landets, Nordens och världens mest spännande varumärken.
Arbetsuppgifter
iProspect ingår i Dentsu Aegis Network Sverige med kontor över hela världen. Vi är ca 4500+ anställda på 55+ marknader fördelade på 91 kontor som dagligen arbetar med digitala kanaler och tjänster inom SEM, SEO, display, social, konverteringsoptimering, mätning och digitala strategier för våra kunders räkning. I Sverige är vi idag 80 anställda och har kontor i både Stockholm och Göteborg.

SEM Specialist
Är du på jakt efter en karriär inom digital marknadsföring på en av världens största globala performancebyråer? Vill du arbeta tillsammans med Google och Bing, på en arbetsplats som är deras främsta globala partner? Drivs du av att ständigt utvecklas i en bransch som aldrig står still på ett företag som ligger i framkant inom sitt område?

Vi söker nu en ny stjärna till vårt gäng som kommer ingå i vårt SEM-team. iProspect Sverige har idag ett av Nordens största SEM-team med drygt 30 medarbetare. I rollen som SEM specialist får du ansvara för att projektleda arbetet inom sökannonsering och sökoptimering för några av landets största varumärken såsom Adidas, Diageo, Hilton, Burberry, Gucci och Microsoft.

Rollen
Din uppgift är att upprätthålla en bra förståelse för kundernas affärsmål och därigenom planera, utveckla, analysera, följa upp och förbättra kundernas sökannonsering. Du är med i allt från kundbrief till uppföljning och deltar i kund- och teammöten. Du är också delaktig i pitcher och införsäljning för nya kunduppdrag.

Rollen innefattar även att du löpande håller dig uppdaterad och tar del av trender, utveckling och förändringar som sker i det digitala landskapet och SEM som påverkar kundrelationerna. En del resor främst inom Sverige kan förekomma.

Vi söker dig som:

 • Har stark drivkraft och stort engagemang för online
 • Har god social kompetens och är kommunikativ i både tal och skrift
 • Har en stark analysförmåga och drivs av att förmedla detta på ett enkelt och proffsigt sätt
 • Har djupgående kunskap i excel samt goda kunskaper i PPT och andra delar av Officepaketet
 • Har en akademisk utbildning inom relevant område
 • Talar flytande svenska och engelska, ytterligare språk är meriterande

Det är meriterande om du:

 • Har arbetat med digital marknadsföring och sökannonsering sedan tidigare
 • Har tidigare kunskaper inom AdWords
 • Har erfarenhet av att jobba i plattformar som DoubleClick och analysverktyget Google Analytics
 • Tidigare har arbetat som konsult

Vi erbjuder:

 • Ett varierande arbete i ett glatt och härligt team
 • Omväxlande och utmanande uppdrag hos spännande kunder
 • En modern arbetsplats och inspirerande miljö med flexibla arbetstider
 • Möjligheten att växa och utvecklas både inom ditt specialistområde och iProspect samt Dentsu Aegis Network

För mer information vänligen kontakta Mikael Tillander; mikael.tillander@headagent.se
Vi erbjuder
Samarbetet mellan Dentsu Aegis Networks alla bolag gör att vi kan erbjuda våra kunder och medarbetare en unik kompetens av holistiska och integrerade kommunikationslösningar. Vi erbjuder attraktiva karriärmöjligheter, talangprogram mm i ett branschledande kommunikationsnätverk. Här bevaras varje enskild individs styrkor och intressen och får möjlighet att vara sig själv, utvecklas och nå sin fulla potential. Inom samtliga bolag i Dentsu Aegis Network-koncernen jobbar vi aktivt med att ständigt utveckla våra medarbetare och ledare. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter både på regional, nordisk och internationell nivå. Samtliga våra svenska bolag är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas och vi jobbar aktivt med vårt sociala och miljömässiga ansvarstagande som arbetsgivare och medmänniskor.

Ansök här.

 

MedieJobbStrategiStockholm
Dentsu Aegis Network Sverige är del i ett globalt kommunikationsnätverk med 47.000 medarbetare i fler än 145 länder. Vi hjälper våra kunder att stärka sina affärer och kundrelationer med hjälp av holistiska och integrerade kommunikationslösningar genom dotterbolagen Amnet, Carat, iProspect, Isobar, Outfox, MKTG, Posterscope och Vizeum. I Sverige har vi...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group