Nu söker vi en Social Media- och Content Manager till Blocket!

Om rollen
Du kommer vara ansvarig för sociala medier och content, vilket innebär ansvar för Social media- och content-strategi, produktion och implementering i alla Blockets egna kanaler, i dagsläget Blocket.se, våra appar, Facebook, Instagram och Youtube. Vår content-strategi, både i form av text, bilder och rörligt, är en av de viktigaste delarna i vår strategi för att driva vårt varumärkesarbete. Vi vill skapa kommunikation som är meningsfull och gör skillnad, som människor vill konsumera. Innehållet ska stärka vårt varumärke och upplevelsen av våra tjänster, verka för att skapa buzz och engagemang och generera kvalitativ trafik. Du kommer jobba i ett tight team med PR, reklam, performance marketing och lojalitetskommunikation.

Om dig
Du är en SoMe/content-nörd med järnkoll på digitala trender och har viljan och förmågan att snabbt få saker att hända. Det handlar om att löpande vara on top of nya digitala, mobila, sociala och content-trender och komma på vad och hur vi kan göra av dem i våra egna kanaler. Det gäller att du kan och vågar tänka stort, men att du också tycker det är kul att kavla upp ärmarna och jobba operativt. Du är driven, kreativ och orädd och har ett kommersiellt tänk och intresserar dig för att få vårt content i egna kanaler att hänga ihop med aktiviteter i andra kanaler, både affärsmässigt och kommunikationsmässigt. Du är bra på kreativt skrivande och får gärna ha bra känsla för bild och video.Vi ser gärna att du har byråbakgrund och/eller erfarenhet av SoMe/content för konsumentvarumärken.

Om oss
Vi som jobbar på Blocket är ett engagerat och familjärt gäng som gillar att gå till jobbet! Vi brinner för vår breda tjänst där vi erbjuder Köp & Sälj, Fordon, Bostad och Jobb och vi gillar att jobba med en så folkkär sajt som Blocket är. Blocket är ett av Sveriges mest gillade varumärken, enligt Yougovs Brand Index, och har flera år i rad blivit utsedd till en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place to Work. Vi trivs tillsammans och välkomnar gärna nya arbetskamrater in i gänget! Vi tror på att tillvarata människors förmågor, så dina arbetsuppgifter kan utvecklas beroende på vem du är. Låter det spännande?

Ansök här.

https://i0.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/11/schibsted.png?fit=1000%2C325https://i0.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/11/schibsted.png?resize=150%2C150MedieJobbSociala MediaStockholm
Nu söker vi en Social Media- och Content Manager till Blocket! Om rollen Du kommer vara ansvarig för sociala medier och content, vilket innebär ansvar för Social media- och content-strategi, produktion och implementering i alla Blockets egna kanaler, i dagsläget Blocket.se, våra appar, Facebook, Instagram och Youtube. Vår content-strategi, både i...
MedieJobbs facebook group

Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp