Rituals söker för ett längre föräldrarvikariat en Online Marketing Coordinator. Rollen innebär att lokalt supporta vårt huvudkontor i Holland med alla online aktiviteter i Norden. Vi erbjuder en varierande roll i ett team med engagerade kollegor på vårt huvudkontor på Östermalm i Stockholm.

DIN ROLL

I rollen kommer du att få ansvar för att utveckla tillväxten av vår online-försäljning I Norden (Norge, Danmark & Sverige) genom att driva trafik och optimera kundresan och innehållet på våra webbplatser.

ARBETSUPPGIFTER

Kontinuerligt testa och förbättra den digitala kundresan

Utveckla databasen för prenumeranter/medlemmar till nyhetsbrevet

Översätta och optimera kommunikationen till våra medlemmar

Skapa lokala digitala samarbeten för att driva online KPIs

Analysera de olika plattformarnas effekt på försäljning & konvertering online

Utveckla och följa upp sociala medier i alla 3 länder

KVALIFIKATIONER

Till denna spännande marknadsroll söker vi dig som har stor förståelse för digital marknadsföring och leadsgenerering. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet SEO & Paid search men också erfarenhet av att ta del av digitala strategier och att operativt vara med att utföra dem. Vi söker dig som har en utbildning inom digital marknadsföring eller motsvarande samt har cirka 1 års erfarenhet efter dina studier av arbete med innehåll, publicering och annonsering i sociala medier. Din personlighet är viktig för oss och vi ser att du har ett stort intresse samt uppdaterad kunskap inom Online Marketing. För rollen är det viktigt att du talar och skriver flytande på både svenska och engelska.

Du behöver kunna arbeta självständigt och har en naturlig nyfikenhet och ett intresse för nya tekniska lösningar. Vi ser att du har en analytisk förmåga och en utomordentlig förmåga att kunna skriva säljande texter både på svenska och engelska då en stor del av rollen består av copyöversättning. Du blir en del av vårt Nordiska marknadsteam med placering i Stockholm och rapporterar till vår Nordiska Marknadschef.

Du strävar efter att bli “best in class” inom ditt område. Som person är du flexibel och motiveras av kontinuerlig utveckling och förbättring. Du trivs i en social miljö och är bra på att skapa goda realtioner.

VAD KAN RITUALS ERBJUDA DIG

Rituals är en arbetsplats med prestigelösa människor som skapar resultat genom samarbete, nytänkande och engagemang. Gemenskapen, glädjen och relationerna är grunden för Rituals framgång och något vi värderar högt. Du kommer få ta del av en internationell miljö i ett snabbväxande företag med ständig chans till utveckling och förnyelse.

VÅRA RITUALER

“Vårt mål är inte att sälja skönhet till dig, vårt mål är att du ska må bra!”

Raymond Cloosterman, CEO Rituals.

Rituals vill hjälpa dig att sakta ner i ditt stressiga liv, skapa meningsfulla stunder och att påminna dig om att uppleva dessa stunder med glädje.

Vår ambition är att bli världens främsta lyxvarumärke inom kosmetik. Och för det behöver vi passionerade, energiska, ambitiösa och drivna människor som kan hjälpa oss att uppnå våra mål. Det här kan kännas som en paradox, men inom vårt företag kompletterar meningsfullhet och prestation varandra som yin och yang.

Människor är de ultimata ambassadörerna för vårt varumärke.

OM RITUALS

Rituals Cosmetics var det första varumärket i världen som kombinerade kropps- & hemprodukter i samma produktserie som till exempel ansiktskräm, parfym, te och doftljus. Vi inspireras av österländska ritualer och filosofier och lägger särskild vikt vid våra dagliga rutiner som vi förvandlar till meningsfulla ritualer. Den första Ritualsbutiken öppnade under år 2000 i Amsterdam. Vårt företag har sedan dess öppnat butiker över hela världen såsom London, Madrid, Antwerpen, Lissabon, Berlin, Sydney och New York. Rituals finns nu i 27 länder över hela världen och har 700+ butiker. Vi finns även representerade i ca 2000 shop-in-shops och i fyra urbana span. Rituals växer även stort inom resesektorn och våra produkter erbjuds av 120 lyxkryssningar, flera stora flygplatser, flygbolag och många hotell.

INTRESSERAD?

Att hitta kandidater med rätt kompetens är viktigt för oss. Om du är intresserad av tjänsten och din profil matchar den vi söker ser vi mycket fram emot din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka din ansökan till oss redan idag. Sista ansökningsdag är 2019-05-05. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är ett vikariat med start senast den 1 juni 2019 till och med 1 juni 2020 med chans till förlängning.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Rituals på recruitment.nordics@rituals.com. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. För att dina personuppgifter ska behandlas korrekt är du välkommen att söka tjänsten via vårt rekryteringssystem.

Ansök här.

MedieJobbE-commerceStockholm
Rituals söker för ett längre föräldrarvikariat en Online Marketing Coordinator. Rollen innebär att lokalt supporta vårt huvudkontor i Holland med alla online aktiviteter i Norden. Vi erbjuder en varierande roll i ett team med engagerade kollegor på vårt huvudkontor på Östermalm i Stockholm. DIN ROLL I rollen kommer du att få...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group