NetOnNet har som ambition att vara det bolag som utvecklar e-handeln i Sverige. Nu har du chansen att vara med och driva denna utveckling genom att bidra med fantastiska bilder och filmer för produkter och content marketing som är ett av de viktigaste områdena för framtiden inom e-handel. Du får möjlighet att arbeta i en otroligt spännande bransch på ett av Sveriges största hemelektronikföretag med världens roligaste produkter.

Rich Media Specialist

Som Rich Media Specialist kommer du bl.a. att arbeta med bildbehandling som underlättar för våra kunder att fatta köpbeslut utan att kunna känna och klämma på de faktiska produkterna. Målsättningen är att skapa produktbilder som leder till ökad trafik och försäljning.

Det här gör man som Rich Media Specialist

Som Rich Media Specialist kommer du bl.a. att ansvara för NetOnNets produktbilder. Din roll är att producera informativa och säljande bilder som ger kunderna all nödvändig information i köpprocessen. Utöver produktbilder kommer du att bidra med inspirationsbilder m.m. för andra aktiviteter som t.ex. annonser och kampanjer. Du kommer också att bistå med fotografering, videoinspelning och videoredigering för att ge våra kunder en ännu bättre upplevelse på siten.

Som Rich Media Specialist kommer du att ingå i NetOnNets Marknadsavdelning.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Vi söker dig som har enastående känsla för bild och grafiska kompositioner. Du har expertkunskaper i Photoshop och goda kunskapar i videoredigeringsprogram. Du har ett stort intresse för fotografering, både stillbild och video. Du är en naturbegåvning när det gäller bildbehandling och har erfarenhet av professionellt arbete inom området.

Det här är du som person

Du är en kreativ och kommunikativ person med förmåga att hålla igång många aktiviteter samtidigt. Du är snabb och noggrann och du trivs i en varierande miljö där arbetstempo snabbt kan skifta. Du är en självdisciplinerad och välorganiserad person och presterar resultat med god kvalitet.

Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning med placering på NetOnNets huvudkontor i Borås.
Ansök här.

MedieJobbStrategiBorås
NetOnNet har som ambition att vara det bolag som utvecklar e-handeln i Sverige. Nu har du chansen att vara med och driva denna utveckling genom att bidra med fantastiska bilder och filmer för produkter och content marketing som är ett av de viktigaste områdena för framtiden inom e-handel. Du...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp