Internkommunikation är avgörande för att driva en framgångsrik verksamhet och uppnå organisationens långsiktiag mål. Rexel Inhouse söker en kommunikatör som ska vidareutveckla funktionen internkommunikation.

Som internkommunikatör ansvarar du för att utveckla, driva och genomföra Rexel’s internkommunikation, såväl strategiskt som operativt. Du ska bidra till att alla medarbetare känner närhet och delaktighet oavsett om man jobbar centralt i Stockholm eller på någon av våra övriga arbetsplatser i landet. Genom att öka förståelsen för vårt gemensamma och enskilda uppdrag och med hjälp av dialog och delaktighet bidrar du till att skapa känslan av ett enat Rexel. Tjänsten är en streckad tjänst till bolagets HR-avdelning.

Dina främsta arbetsuppgifter blir att:

 • Stärka det interna varumärket.
 • Ansvara för struktur, processer och kommunikationsrutiner internt.
 • Aktivt delta i arbetet med Rexel way och New Blue.
 • Ansvar för struktur, innehåll och utveckling av Intranätet och andra kommunikationskanaler.
 • Huvudredaktör för intranätet.
 • Ansvara för planering, information, genomförande och uppföljning av andra undersökningar vid behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

 • Har en utbildning inom media, kommunikation och kanaler
 • Har erfarenhet från liknande anställning, eller som konsult på byrå
 • Har ett väl utvecklat intresse för kommunikation och marknadsföring och har lätt att formulera dig.
 • Uppskattar struktur, planer och tar gärna initiativ till att sådant finns utifrån centrala de riktlinjer som finns. Du är van vid att arbeta med flera olika projekt samtidigt.
 • Har en lösningsorienterad attityd i kombination med ett starkt driv.

Personliga egenskaper

Är du en person som av din omgivning upplevs vara enkel att ha att göra med har du goda förutsättningar att passa in och bidra till Rexel Sveriges fortsatta utveckling. Du kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat. Till sättet är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående med en vilja, intresse och förmåga att hjälpa kunden och anstränger dig för att leverera lösningar.

Kontakt med oss

Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten redan idag!

Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Hans Täckenström, Marknadsdirektör, som du når på telefonnummer 08-556 214 08.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationStockholm
Internkommunikation är avgörande för att driva en framgångsrik verksamhet och uppnå organisationens långsiktiag mål. Rexel Inhouse söker en kommunikatör som ska vidareutveckla funktionen internkommunikation. Som internkommunikatör ansvarar du för att utveckla, driva och genomföra Rexel’s internkommunikation, såväl strategiskt som operativt. Du ska bidra till att alla medarbetare känner närhet och...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group