Vill du bli vår kollega? SVT Nyheter Dalarna söker dig som brinner för lokal journalistik och som kan bidra till att stärka vår bevakning av hela länet.

 

Vem är du?
Du är journalist i grunden och har en stark digital och publicistisk kompetens, då du ska nyhetsvärdera och webbpublicera på vår sajt.
Eftersom publikens nyhetsvanor förändras snabbt nu, ser vi gärna att du har erfarenhet av att jobba med insamling och publicering av videos för nyhetspubliken i mobilen.
Vi ser också att du har vana att jobba med en aktiv publikdialog, både på sociala medier och på våra egna plattformar.
Du har en journalistutbildning från högskola eller motsvarande erfarenhet.

 

Vårt uppdrag
Som reporter på SVT ska du också kunna producera egna reportage från idé och research till färdigt inslag. Du har ett eget driv och vill vara med och utveckla SVT Nyheters journalistik.
Vårt uppdrag är att spegla hela Sverige och därför söker vi medarbetare med olika bakgrund som kan tillföra olika perspektiv.
Vi sätter värde på att du har kompetenser som går utanför det vi redan har på redaktionen. SVT har ett public service-uppdrag och det är viktigt att du delar vår värdegrund om det demokratiska samhället och allas lika värde.
Arbetet är schemalagt vilket innefattar även kvällar och helger. Körkort är ett krav.

 

Övrigt
Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Sista ansökningsdag 21 december.
Välkommen med din ansökan.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Falun.
Tillträde 1 mars, eller enligt överenskommelse.

 

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta redaktionschef Nina Funke, nina.funke@svt.se, 023-765005.
Fackliga frågor besvaras av Anders Hansson (SJF), anders.hansson@svt.se, 023-765068
Ansök här.
https://i0.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2016/02/SVT_logo.png?fit=710%2C342https://i0.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2016/02/SVT_logo.png?resize=150%2C150MedieJobbJournalistik & CopywritingFalun,Stockholm
Vill du bli vår kollega? SVT Nyheter Dalarna söker dig som brinner för lokal journalistik och som kan bidra till att stärka vår bevakning av hela länet.   Vem är du? Du är journalist i grunden och har en stark digital och publicistisk kompetens, då du ska nyhetsvärdera och webbpublicera på vår...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group