Blev du också provocerad när du hörde att Oscarsgalan klippte “Best editor” från live-sändningen? Känner du att det är i den sista tredjedelen av produktionen där magin skapas? Blir du också exalterad när du får fria händer i ett kreativt skapande? Är Adobe CC suite ditt weapon of choice när du skapar?

In that case… Vi vill gärna träffa dig!

Vi är en kreativ byrå och produktionsbolag med fokus på rörligt innehåll. Vi skapar informativa, underhållande och effektfulla filmer åt en rad olika företag och organisationer. Vi producerar allt från snabba nyheter och filmer för sociala medier till längre reportage/dokumentärer och animerat. För oss är samarbete, högt till tak och att ständigt utvecklas viktigt och vi har som motto att alltid göra bättre idag än igår.

Vi söker en grym person som är en fena på att ta sig an ett råmaterial och ur det, skapa en effektfull, berörande och maffig film. Du är van att jobba med sociala medier och älskar att experimentera med nya kanaler och berättade. Du kanske har klippt reklamfilmer? Musikvideos? Eller humorklipp för kunder förut?

Vi söker en proffsig, snabb och effektiv klippare som har förmåga att alltid leverera lite mer än vad kunden efterfrågar – någon som ser var det brister i en förfrågan och nästan tvingar kunden att skrika “WAUW!” vid leverans.

Premiere ser du som en förlängning av hjärnan, något som du kan utan och innan. Du har ett dramaturgiskt kunnande och ett kritiskt öga till vad som produceras och ser alltid var det brister rent tekniskt inför leverans.

Har du erfarenhet av andra program som Nuke, Maya, DaVinci, 3D Max, Flame etc. så vill vi gärna veta det också – men detta är inget krav!

Vi söker en nyfiken, proffsig, erfaren och gedigen klippare – men framförallt en bra person. Att samarbeta är nyckeln till storhet – alla kan inte göra allt, men du levererar där du behövs.

I rollen som redigerare kommer du arbeta mot olika kunder inom en rad olika branscher. Du kommer att ingå i kreativa möten inför pitch och komma med kreativa och konstruktiva förslag.Du kommer att agera självständigt men ledas av en projektledare och ett kreativt team. I projekten jobbar du tillsammans med våra kundansvariga, producenter, andra filmare/redigerare och animatörer och du arbetar aktivt med att utveckla och ta fram idéer för olika sorters filmprojekt.

But wait… there’s more! På Diggin har vi en ambition av att ständigt utvecklas, pusha våra gränser, tänka fritt och tala öppet. Vi vill utveckla vårt utbud och ser inget tak för vår utveckling. Vi tror att the world is what we make it – vilket är något som vi står fast vid. Vi värnar om att vara en vänlig och hållbar arbetsplats där vi motiverar och pushar varandra och där alla drar åt samma håll – även om man inte alltid delar åsikt. Vi har som ambition att vara världens bästa arbetsplats, med allt vad det innebär. Vi vill att du som kommer till oss har ett lika öppet sinne som vi och står för jämlikhet, mångfald och inkludering. Vi vill att våra medarbetare skall känna en motivation att utveckla sig själva och företaget – tillsammans ska vi nå oanade höjder!

Tekniskt sett ska du:

 • Vara expert på att redigera på ett strukturerat och långsiktigt sätt. Vi jobbar för tillfället i Premiere Pro CC
 • Ha en förståelse för AfterEffects CC och kunna gå in och göra ändringar i befintliga projekt.

Du förutsätts kunna:

 • Ha en bred kunskap och förståelse kring storytelling och dramaturgi
 • Agera proaktivt och självständigt, med slutproduktens bästa för ögonen
 • Ge och ta emot feedback, jobba i team och släppa på prestige
 • Uttrycka dina idéer och kommunicera rakt, tydligt och ärligt
 • Vilja utvecklas själv och ha en stark vilja att utveckla Diggin

Utbildning/erfarenhet:

 • Relevant utbildning/erfarenhet inom medieproduktion och kommunikation
 • 5+ års erfarenhet från kundprojekt med stora och små budgetar
 • Önskvärt med erfarenhet av webb-tv och reality

Övrigt:

 • Kunna tänka stort och kunna se helheten i varje detalj
 • Gediget intresse för rörlig bild
 • Ansvarsfull, positiv, självgående, kreativ, motiverad, noggrann och kvalitetsmedveten
 • Tala och skriva svenska och engelska obehindrat

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm
Blev du också provocerad när du hörde att Oscarsgalan klippte “Best editor” från live-sändningen? Känner du att det är i den sista tredjedelen av produktionen där magin skapas? Blir du också exalterad när du får fria händer i ett kreativt skapande? Är Adobe CC suite ditt weapon of choice när...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group