Nyheter365 är ett av Sveriges snabbaste medieföretag som sedan 2011 levererat framgångsrika nativelösningar för små och stora företag.

Genom en kombination av redaktionens journalistiska erfarenhet och förmåga att analysera statistik har uppdragen ökat och vi har expanderat från ett kontor i Stockholm till nya satsningar i London, Köpenhamn, Oslo, Helsingfors, Berlin och New York.

Nyheter365 driver även Sveriges största sociala mediersajt, Newsner, med avknoppningar som Sportbibeln, Matbibeln och Ett gott skratt. Som anställd hos oss jobbar du mer eller mindre med alla företagets delar och får på så sätt ett mycket varierande jobb med många utvecklingsmöjligheter.

Om du har journalistisk kompetens från dags- eller kvällstidning, har jobbat med redigering i print eller video och är beredd att kavla upp ärmarna för att stärka upp vår redaktion kan du mycket väl vara en av de personer som vi gärna välkomnar till vårat glada gäng I Stockholm!

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm
Nyheter365 är ett av Sveriges snabbaste medieföretag som sedan 2011 levererat framgångsrika nativelösningar för små och stora företag. Genom en kombination av redaktionens journalistiska erfarenhet och förmåga att analysera statistik har uppdragen ökat och vi har expanderat från ett kontor i Stockholm till nya satsningar i London, Köpenhamn, Oslo, Helsingfors,...

MedieJobbs facebook group

Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp