Vänsterpartiets partikansli söker en redaktör till vår medlemstidning Rött. Rött är ett magasin som kommer ut med fyra nummer per år. Tidningen vänder sig till partiets medlemmar men ska också alltid vara intressant för närstående, nyfikna och politiskt intresserade.

Arbetet som redaktör innebär att ansvara för planering av redaktionellt innehåll, beställning av frilansmaterial, skrivande av egna artiklar, fotografering, redigering och layout, repro, tryckeriupphandling m.m.

Vi söker dig som har:
– Erfarenhet och kunskaper om redaktionellt arbete, från idé till tryckt tidning
– Media-/journalistutbildning på högskolenivå (eller motsvarande)
– Kunskap om Vänsterpartiets politik
– God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
– God samarbetsförmåga
– God förmåga att trivas och vara klartänkt även i stressiga situationer
Som redaktör ingår du som medarbetare på Vänsterpartiets kommunikationsenhet. I tjänsten ingår också andra kommunikationsarbetsuppgifter så som pressarbete, produktion av kampanjmaterial, skriva texter och hantera Vänsterpartiets sociala medier.
Hos oss får du arbeta med människor som är engagerade i att förbättra samhället, vara del i ett kreativt arbetslag som gillar att arbeta ihop och en arbetsplats i fina lokaler i riksdagen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde 10 februari eller enligt överenskommelse. Tarifflön enligt kollektivavtal gäller.

Vi startar rekryteringsprocessen direkt det kommer in ansökningar men sista dag att ansöka är 2016-10-30. Skicka ansökan inklusive CV med e-post till ansokan@vansterpartiet.se .
Ange ”Ansökan redaktör Rött” i ämnesraden.

https://i0.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2015/09/favicon-copy.jpg?fit=80%2C65https://i0.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2015/09/favicon-copy.jpg?resize=80%2C65MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm
Vänsterpartiets partikansli söker en redaktör till vår medlemstidning Rött. Rött är ett magasin som kommer ut med fyra nummer per år. Tidningen vänder sig till partiets medlemmar men ska också alltid vara intressant för närstående, nyfikna och politiskt intresserade. Arbetet som redaktör innebär att ansvara för planering av redaktionellt innehåll,...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp