Setra söker nu en innehållsansvarig Redaktör till Kommunikationsavdelningen som kan stötta deras svenska och internationella verksamhet i kommunikationsfrågor med placering på huvudkontoret i Solna. I rollen som kommunikatör är du delaktig i det mesta som har både med intern- och extern kommunikation att göra. Även marknadskommunikation ingår i uppdraget.

Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna varierar från rent operativa uppgifter, till mer strategiska frågor.
Ett stort fokus ligger på att skapa innehåll och på skriftlig kommunikation där intranät, externwebb, sociala medier och kundtidning är de huvudsakliga kanalerna. Filmproduktion, bildhantering för webb och tryck, grafisk formgivning, projektledning och produktion av olika informationsmaterial för interna och externa målgrupper är andra viktiga uppgifter. Intresse för och erfarenhet av fotografering och film är meriterande.
Att sprida information och kunskap till hela organisationen genom Setras intranät är en prioriterad arbetsuppgift, liksom redaktörskapet för kundtidningen SetraNews som ges ut tre gånger per år.

Kvalifikationer

Relevant högskoleutbildning inom kommunikation, marknadsföring eller journalistik.

Minst 3-5 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

God datorvana. Du bör behärska Photoshop, InDesign, Illustrator och EpiServer (eller likvärdigt CMS).

Kunskaper i filmproduktion, -redigering och -publicering (Adobe Premiere eller likvärdigt) är meriterande.

Du kan uttrycka dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift, andra språkkunskaper är ett plus.

B-körkort är ett krav.

Övrigt
Setra söker dig som har ett stort intresse för kommunikation mellan individer och kan skapa förtroende hos chefer och medarbetare. Du är nyfiken, drivande och du har kunskap av att med hjälp av journalistiska metoder producera och publicera innehåll som målgruppen finner givande, informativt och intressant. Allt med avsikt att höja ett varumärke och skapa engagemang.
Som person har du lätt för att samarbeta, är flexibel och har förmågan att arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper i rekryteringsprocessen. Du kommer i kommunikationsfrågor arbeta nära webbansvarig och marknadskoordinator och du rapporterar till Setras Kommunikationsdirektör.

Din placeringsort är Solna men arbetet innebär en del resande, både till deras produktionsenheter inom Sverige, men även utlandsresor kan förekomma. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månader provanställning.
Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationSolna
Setra söker nu en innehållsansvarig Redaktör till Kommunikationsavdelningen som kan stötta deras svenska och internationella verksamhet i kommunikationsfrågor med placering på huvudkontoret i Solna. I rollen som kommunikatör är du delaktig i det mesta som har både med intern- och extern kommunikation att göra. Även marknadskommunikation ingår i uppdraget....


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp