Nyheter365 är en contentbyrå som bland annat driver sidorna newsner.com och sportbibeln.se. Vi söker nu en driven nyhetsredaktör som ska jobba med Newsner – och vi är nyfikna på dig som kan börja jobba nu under våren.

Vilka kvalifikationer behövs?

Vi ser gärna att du har någon erfarenhet av redaktionellt arbete. Det är bra om du har en journalistutbildning, men ännu bättre om du har jobbat på en nyhetssajt. Har du även arbetat med sociala medier? Det är också ett stort plus!

Du bör med lätthet kunna ta dig an ett brett spektra av ämnen som engagerar hela svenska folket, med allt från ren nyhetsjournalistik till nöjesnyheter.

Vad får du?

Vi har en platt organisation där alla får göra sin röst hörd och där nya idéer alltid är välkomna. Här får du ta mycket eget ansvar och en chans att vara en del av det härliga team som engagerar miljontals läsare varje vecka.

Vi vill att våra redaktörer är öppna inför att lära nytt, lära om, lära ut och vara beredda att kavla upp ärmarna för att få vårt företag att nå nya höjder.

Vilka är vi?

Newsner startades 2014 och är en del av contentbyrån Nyheter365. På bara några år har vi blivit en av Sveriges största publicister på Facebook. Vi driver även Newsner på en rad andra språk och har i dag kontor i Stockholm, London, Köpenhamn, Oslo, Helsingfors, Berlin och New York.

Förutom Newsner driver vi sajter som Sportbibeln, Humorbibeln och Nöjeslivet.

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm
Nyheter365 är en contentbyrå som bland annat driver sidorna newsner.com och sportbibeln.se. Vi söker nu en driven nyhetsredaktör som ska jobba med Newsner – och vi är nyfikna på dig som kan börja jobba nu under våren. Vilka kvalifikationer behövs? Vi ser gärna att du har någon erfarenhet av redaktionellt arbete....

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group