För vår kunds räkning söker vi nu en nyutexaminerad ingenjör som kan planera och arbeta systematiskt. Kundens informationsprodukt är under ständig utveckling och förutom att säkra de ordinarie leveranserna kommer du att vara med i arbetet med att ständigt förbättra produkten. Ju bättre produkt desto nöjdare kunder.

Du kommer att arbeta som konsult hos vår kund och vi har ett långsiktigt samarbete vilket garanterar ett bra samarbetsklimat. Kundens organisation präglas av samarbete och hjälpsamhet samt insikten om att det är viktigt att ha kul på jobbet.

Om dig

Du som söker har en känsla för detaljer och vet att hög kvalitet i leveranserna är av yttersta vikt. Du är bra på att ta tag i saker och driva på så att det blir gjort samt vågar be om hjälp när det behövs. Kan du även arbeta uthålligt över tid och känna ett ansvar för att hinna klart till deadline så har du de egenskaper som krävs för arbetet.

Du kommer att skapa information om handhavande, felsökning och reparation av kundens produkter. Din roll är att fungera som länk mellan utvecklarna av produkten och den slutliga användaren genom att i ord och bild beskriva produkterna. En rolig och spännande utmaning där du snabbt lär dig kundens produkter och får en god inblick i hur produkterna utvecklas och används.

Infotiv är ett mindre konsultbolag med en nischad leverans av konsulttjänster till alla typer av branscher, både från våra kontor och på plats i kundens verksamhet. Företaget karaktäriseras av korta beslutsvägar och en familjär atmosfär. Ledorden skarp hjärna, varmt hjärta genomsyrar vår organisation och samtliga våra medarbetare.

De tekniska områden som är meriterande är inom systemvetenskap, el och elektronik, mekatronik och automation.

 

Kompetenser

  • Högskoleingenjör med någon av följande inriktningar; systemvetenskap, maskin, mekatronik, data eller elektronik
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Egenskaper

  • Vara strukturerad och snabbt se mönster och samband
  • Kunna fokusera på arbetsuppgiften framför dig
  • God känsla för detaljer och kvalitet
  • Drivas av och trivas med att hjälpa till och komma med innovativa lösningar
  • Aktivt söka upp arbetsuppgifter och ta initiativ
  • Vara duktig på att kommunicera tydligt, både muntligt och skriftligt
  • Kunna förstå och följa instruktioner och rutiner
  • Intresse av att röra sig närmare tekniken och samtidigt gilla att skriva användardokumentation

Mer om Infotiv

Vi är en arbetsgivare med kollektivavtal som erbjuder bra lön och goda förmåner. Börjar du hos oss ingår du i ett modernt bolag som växer stadigt och har både varumärket och nätverket för att erbjuda dig riktigt intressanta uppdrag. Du blir del av en omgivning där det är högt till tak och där medarbetare stöttar varandra och har trevligt tillsammans även utanför jobbet.

Som konsult på Infotiv är du en del av ett företag som vårdar människorna som jobbar här. Därför värdesätter vi de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet. Vi hoppas du vill vara med och växa med oss!

Infotiv har sitt huvudkontor i Göteborg och vår kompetens ligger framför allt inom fordonsindustrin men vi expanderar även mot andra branscher så som Life science och IT.

Tjänsten är heltid, tillsvidare. Resor i tjänsten kan förekomma.

Bifoga CV samt personligt brev när du söker. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Staffan Bernheim på telefon 070-964 72 02. Du hittar min LinkedIn-profil här.

Låter detta intressant, tveka inte att ansöka redan idag. Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingGöteborg
För vår kunds räkning söker vi nu en nyutexaminerad ingenjör som kan planera och arbeta systematiskt. Kundens informationsprodukt är under ständig utveckling och förutom att säkra de ordinarie leveranserna kommer du att vara med i arbetet med att ständigt förbättra produkten. Ju bättre produkt desto nöjdare kunder. Du kommer att...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group