Träning, nyttig mat och en sund vikt är bevisat bra för hälsan, och därför är det viktiga ämnen för MåBra. Nu söker vi dig som kan axla ansvaret för vårt innehåll inom de här områdena. Det innebär allt från nyhetsbevakning och eget skrivande till frilansbeställningar, redigering och recepthantering. Eftersom vi jobbar enligt principen ”online first” gäller ansvaret både sajt och print.

Tjänsten är en visstidsanställning på fem månader, men för rätt person finns goda förutsättningar till förlängning eller tillsvidareanställning eftersom vi har nya spännande projekt på gång som kommer att kräva digital spetskompetens.
MåBra har gjort en fantastisk framgångsresa online och den ska vi fortsätta genom att växla upp vår starka digitala affär ytterligare.

Om dig:

  • Du har flera års erfarenhet som journalist, varav minst ett år som redaktör eller specialreporter inom träning, hälsa och/eller mat.
  • Du är bra på att vaska fram nya rön, tips och metoder som har vetenskapligt stöd och du kan presentera dem på ett sätt som är lockande och lättbegripligt.
  • Du gillar att formulera säljande rubriker och har känsla för vad som lockar en bred, kvinnlig publik.
  • Du kan planera och skapa innehåll för alla våra kanaler, vilket betyder att du kan publicera både i print och på sajt, att du har erfarenhet av CMS, sociala medier och Photoshop, samt är duktig på SEO.
  • Om du har jobbat med redigering av receptsidor är det en bonus, eftersom det ingår i jobbet att ansvara för vår matbilaga.
  • Det är meriterande om du utöver textproduktion även behärskar video, ljud explainers och infographics.
  • Om du dessutom har haft en ledarroll och arbetat strategiskt med digitala projekt blir du extra intressant inför vår digitala uppväxling.
  • Som person är du idérik, ansvarstagande och prestigelös. Du har ett öppet sinne, delar med dig av dina kunskaper och sporras av att se dig själv och andra utvecklas.

Om MåBra:
MåBra är din trovärdiga och tillåtande hälsocoach. Vi ger inspiration, nyheter och handfasta råd för kropp och själ. Våra huvudområden är nyttig mat, träning, hälsa, personlig utveckling och relationer. Sajten har cirka 400 000 besökare per vecka och månadsmagasinet har över 200 000 läsare per nummer, vilket gör MåBra till Sveriges största hälsotidning.

Om tjänsten:
Vi kan erbjuda ett varierande, roligt och fritt arbete som passar dig som är van att ta ansvar och arbeta självständigt inom givna ramar.
Du kommer att jobba i ett kompetent, engagerat och trevligt gäng på Humlegårdsgatan i Stockholm.
Tjänsten är en visstidsanställning för perioden 2 maj-30 september.

För frågor om tjänsten, kontakta chefredaktör Liselotte Stålberg på liselotte.stalberg@aller.com

Välkommen med din ansökan senast den 17 mars!

Aller media är marknadsledande inom populärpress i Sverige, med en marknadsandel på 64 %. Vi har några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, såsom ELLE, Må Bra, Svensk Damtidning, ELLE Decoration, Allers, Hänt TV, Baaam, Femina och Residence.

Vi på Aller media formas av det vi gillar att göra allra bäst: underhålla, engagera och inspirera Sveriges kvinnor. Vi älskar att tillsammans skapa unika upplevelser och innehåll som får människors hjärtan att slå lite snabbare, något som också känns i stämningen i vårt mediehus. Här finns en inbjudande gemenskap och en omtanke om varandra som gör det så mycket roligare och så mycket mer inspirerande att testa nya idéer och utvecklas tillsammans för att fokusera på vår gemensamma framgång. Vi firar våra framsteg och hjälper varandra när det behövs. Tillsammans inspirerar och utmanar vi varandra, och jobbar intensivt på att överträffa våra kunders förväntningar.

Det krävs många olika talanger, erfarenheter och färdigheter för att driva och utveckla ett av Sveriges ledande mediehus. Vi erbjuder utmaningar för allt från passionerade IT-utvecklare, kreatörer, journalister och entreprenörssjälar till analytiker och säljare. Hos oss får du upptäcka styrkor som du inte visste att du hade, för på Aller media myllrar det av möjligheter för dig som har modet och viljan att ta för dig och göra skillnad.

Vi har kontor i Stockholm och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Aller media äger Make Your Mark, OTW och Narva.

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm
Träning, nyttig mat och en sund vikt är bevisat bra för hälsan, och därför är det viktiga ämnen för MåBra. Nu söker vi dig som kan axla ansvaret för vårt innehåll inom de här områdena. Det innebär allt från nyhetsbevakning och eget skrivande till frilansbeställningar, redigering och recepthantering. Eftersom...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group