Vill du bli en del av Sveriges största hälsotidning och vår framgångssaga? Nu befinner sig MåBra i en spännande tillväxtfas och förstärker redaktionen med fler redaktörer.

Om tjänsten

I över 40 år har MåBra levererat oslagbar hälsoinspiration till Sveriges kvinnor. Vi älskar att motivera och inspirera våra läsare till ett hälsosamt liv och är stolta över vår starka och trovärdiga röst. Idag når vi över 460 000 läsare varje vecka och nu rustar vi oss för att växa ytterligare! Vi söker därför en redaktör med flermedial erfarenhet, där spetskompetens inom digital journalistik och digital distribution väger tungt. Givetvis delar du vårt brinnande intresse för hälsa, där såväl träning, kost, nya spännande forskningsrön och ett liv i balans är i fokus.

Vem är du?

Vi söker dig som:

  • Har en journalistisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet från redaktionell miljö.
  • Har god erfarenhet av redaktionellt arbete med naturlig känsla för nyhetsvärdering, varumärkesunika vinklar och flermedial omnipublicering.
  • Har stor kunskap inom området hälsa och brinner för att inspirera våra läsare.
  • Har god erfarenhet av digital publicering med kunskaper inom både SoMe och SEO.
  • Kan navigera i det digitala landskapet och omsätta kanalstrategiska beslut till redaktionella insatser.
  • Har god erfarenhet av att, i såväl realtid som i efterhand, analysera räckvidd och engagemang samt har förmågan att dra relevanta slutsatser och formulera strategier utifrån resultaten.
  • Kan hantera Photoshop, analysverktyg och behärskar våra vanligaste CMS (vi arbetar i WordPress.
  • Är van att jobba data- och trafikmålsdrivet och som kan hantera tempoväxling efter styrande direktiv.

Vad vi erbjuder!

Här får du en viktig roll på en spännande och kreativ arbetsplats i ett mediehus där vi gillar förändring. Du kommer att arbeta i ett företag i konstant utveckling där ingen dag är den andra lik. Det är en kreativ miljö där allt är möjligt. Här har vi en peppande och hjälpande kultur där vi jobbar mot gemensamma mål utan vassa armbågar. Vi är ett företag med mycket kärlek för våra anställda, användare och kunder!

Sök!

Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor på Humlegårdsgatan i centrala Stockholm. Vi utvärderar kandidater löpande, så sök snarast – dock senast den 11 november 2019. Tillträde efter överenskommelse. Har du frågor angående tjänsten eller företaget? Kontakta Jennie Sandberg (Chefredaktör) på jennie.sandberg@aller.com. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm
Vill du bli en del av Sveriges största hälsotidning och vår framgångssaga? Nu befinner sig MåBra i en spännande tillväxtfas och förstärker redaktionen med fler redaktörer. Om tjänsten I över 40 år har MåBra levererat oslagbar hälsoinspiration till Sveriges kvinnor. Vi älskar att motivera och inspirera våra läsare till ett hälsosamt...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group