Du blir en viktig person i vår fortsatta strävan efter att producera genomtänkta tidningsprodukter med journalistisk skärpa och relevans. För att kunna lyckas i den här rollen tror vi att du har jobbat några år som journalist eller copywriter, gärna också som redaktör, och kan visa upp arbetsprover och referenser som styrker den efterfrågade kompetensen.

Att jobba på Crossmedia Communication innebär stora friheter, men också ett stort personligt ansvar. Resor, i enstaka fall med övernattning på annan ort, är en del av arbetet, vilket betyder att det är en fördel om du vid behov kan vara flexibel i dina arbetstider.

Vi lägger stor vikt vid din känsla för språk och kommunikation, ditt driv och dina personliga egenskaper. Vi söker dig som tror att det här är helt rätt jobb för dig, som kan förklara vad just du kan tillföra till vår verksamhet och som vill bli en del av vårt gäng.

Skicka din ansökan med relevanta arbetsprover per mejl till mats.hellstrom@crossmediagroup.se. Intervjuer kan komma att ske löpande under september, så skicka din ansökan snarast möjligt.Som redaktör har du det redaktionella ansvaret för de tidningsprojekt vi genomför i regionen och nationellt. Att du är en talangfull, kreativ och noggrann skribent med omvärldskoll är ett måste, men vi söker dig som också har förmågan att hantera många processer samtidigt, arbeta strukturerat och har koll på detaljerna.

Som redaktör måste du ha lätt för att sätta dig in i nya ämnen och snabbt kunna orientera dig inom områden som rör allt från företagande, ekonomi och arbetsliv till miljö, klimat och sociala frågor. Du bör även ha en naturlig känsla för kommunikation, förmågan att formulera kärnfulla budskap i intresseväckande tidningskoncept och ha lätt för att bygga förtroendefulla och givande relationer med kunder. Arbetet kräver noggrannhet, en kreativ och journalistisk ådra samt full prestigelöshet från både din och dina kollegors sida. Crossmedia Communication är en kommunikationsbyrå som hjälper företag och organisationer att förbättra och effektivisera sin kommunikation och marknadsföring. Vi rör oss över gränserna mellan digitalt och tryckt, färg och funktion och strategi och produktion. Inom organisationen har vi också en avdelning som arbetar specifikt med försäljning och produktion av kundtidningar och tidningsbilagor på uppdrag av bland annat offentliga organisationer, större företag och branschorganisationer.

Crossmedia Communication är ett företag med höga ambitioner, ett gott rykte på marknaden och vi kan erbjuda en avslappnad och kreativ arbetsmiljö på kontoret i Uppsala. Vår verksamhet växer ständigt , med nya affärsområden och nya medarbetare. Vi vill därför att våra anställda ser värdet i att jobba på en arbetsplats som hela tiden utvecklas och har en positiv inställning till sin egen förmåga att bidra till verksamheten.

Skicka din ansökan till mats.hellstrom@crossmediagroup.se.

MedieJobbArkivStockholm
Du blir en viktig person i vår fortsatta strävan efter att producera genomtänkta tidningsprodukter med journalistisk skärpa och relevans. För att kunna lyckas i den här rollen tror vi att du har jobbat några år som journalist eller copywriter, gärna också som redaktör, och kan visa upp arbetsprover och...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp