Nu söker vi en redaktör med vass penna som ska ansvara för Carnegie Private Bankings redaktionella publikationer, vår sajt och våra nyhetsbrev.

Som redaktör ingår du i teamet ”Sales & Marketing” som ansvarar för nykundsförsäljning, pr-aktiviteter, marknadsföring, events, digital och tryckt kommunikation med mera för Private Banking.

I rollen kommer du att ansvara för att planera, producera och publicera nyhetsartiklar för vår webbplats och i våra nyhetsbrev samt i digitala kanaler.

Rollen innefattar även att vara chefredaktör för vårt kundmagasin Insikt där du planerar innehållet, skriver artiklar, textredigerar våra sak-experters artiklar och deltar i utgörningen av tidningen tillsammans med AD. Du sköter även kontakterna med tryckeri och annonsbokare.

Övrigt förekommande arbetsuppgifter och ansvarområden:

  • Planera, producera och publicera artiklar för vår webbplats och i sociala medier.
  • Stödja Private Bankings PR-arbete med idéer och textunderlag.
  • Vara behjälplig vid diverse skrivarbeten, exempelvis kundbrev.

 

Din profil:

  • Bakgrund inom såväl kommunikation/journalistik som ekonomi, exempelvis kan du ha jobbat som ekonomijournalist eller haft en liknande roll i en annan organisation.
  • God förståelse och stort intresse för finansiella marknader och ekonomiska samband. Exempel på områden vi ofta behandlar är makroekonomi, kapitalförvaltning, skatt och entreprenörskap.
  • God förmåga att självständig strukturera och planera ditt arbete.
  • God förmåga och erfarenhet av att jobba mot både korta och långa deadlines.
  • Du har lätt för att knyta kontakter både inom och utanför organisationen för uppslag och intervjuer.
  • Vi ser gärna att du har grundläggande kunskaper inom Adobe-programmen samt CMS-system (vi använder Episerver).

 

Vi erbjuder ett omväxlande och spännande arbete på ett modernt, centralt beläget kontor i Stockholm, med pulsen runt hörnet. Vi erbjuder också ett förmånligt friskvårdsbidrag och möjlighet att delta i utbildningar, i konstförening och i aktiviteter kopplade till vår idrottsförening.

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm
Nu söker vi en redaktör med vass penna som ska ansvara för Carnegie Private Bankings redaktionella publikationer, vår sajt och våra nyhetsbrev. Som redaktör ingår du i teamet 'Sales & Marketing' som ansvarar för nykundsförsäljning, pr-aktiviteter, marknadsföring, events, digital och tryckt kommunikation med mera för Private Banking. I rollen kommer du...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group