Projektmedia AB söker en kreativ marknadsassistent som ska ansvara för våra tidningars upplaga, hemsidor, event och sociala medier. I arbetsuppgifterna ingår att skapa aktiviteter mot våra läsare och partners för att stärka vår relation med dessa. Det kan vara allt från prenumerationsaktiviteter och event till driva att hela mässor.

I tjänsten ingår även ansvar för att se till att prenumerationssystemet och webben är uppdaterade. Det krävs att du är en kreativ och strukturerad person som är van att driva flera projekt samtidigt.

Vi söker efter en kvinna eller man, som är ung i sinnet, är motiverad och med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Det är en fördel om du har kunskaper inom WordPress.

Du har ett stort driv, är engagerad och är inte rädd för att ta egna initiativ. Du kommer att arbeta med en glatt gäng som ser humor och skratt som en viktig del av vardagen.
Du har en stark egen motor och en erkänd förmåga att driva projekt till de är färdiga.
Du har också en professionell inställning till ditt arbete och agerar som en affärsman/kvinna. Dessutom är du van att bygga upp långsiktiga relationer med samarbetspartners.

Projektmedia är ett förlag som ger ut DMH ? Den Moderna Hantverkaren, DMV ? Den Moderna Verkstaden samt tidningen IT.Branschen. DMH vänder sig främst till företagare inom hantverkssektorn, DMV skriver för svenska fordonsverkstäder och IT.Branschen är en tidning för Sveriges alla IT-återförsäljare.

Vi kan vi garantera dig ett attraktivt och omväxlande arbete med bra lön och branschens bästa arbetstider. Våra fräscha lokaler ligger i Solna Business Park, tre minuter från Sundbybergs centrum med närhet till pendeltåg, tunnelbana, spårvagn och bussar.
Vi tar emot ansökan via e-post:
info@projektmedia.se

MedieJobbMarknadsföringSolna
Projektmedia AB söker en kreativ marknadsassistent som ska ansvara för våra tidningars upplaga, hemsidor, event och sociala medier. I arbetsuppgifterna ingår att skapa aktiviteter mot våra läsare och partners för att stärka vår relation med dessa. Det kan vara allt från prenumerationsaktiviteter och event till driva att hela mässor....


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp