Viva Media

Projektledare

Projektledare på Viva Production

Har du passion för digital marknadsföring och tycker excel-ark kan vara rogivande? Skulle det också vara så att du är en driven, nyfiken, lösningsfokuserad doer? Då har vi jobbet för dig! Viva Production är en avdelning som arbetar med Ägd-media och fokuserar på webb och e-handelsproduktion. Vår filosofi är att nöjda kunder ger oss fler kunder, därför sätter vi alltid kunden i centrum.

Din profil

I rollen som projektledare ansvarar du för att leda, driva och utveckla webb-, film och e-handelsprojekt för våra kunders räkning. Du ansvarar för att arbetet med design och utveckling sker i enlighet med kundens önskemål och målsättning på utsatt tid. Du kommer att få en fri roll som innebär mycket kontakt med såväl kunder som de interna avdelningarna.

För att lyckas i rollen krävs att du har god erfarenhet av att producera digital media från ett projektledande perspektiv. Det krävs också att du har mycket god förståelse för webben och de affärsmöjligheter som den innebär. Har du dessutom erfarenhet och intresse av content är detta till din fördel. Har du tidigare byråerfarenhet är det meriterande.

Vi söker dig som har:

- Vana av att driva och koordinera projekt samt försäljningsdriven kommunikation
- Erfarenhet av webbkommunikation
- Grundläggande kunskaper i webbdesign och webbutveckling
-Kärlek till struktur och ordning.

För att passa hos oss bör du vara snabbfotad och öppen för förändring. Du bör ha lätt för att ta till dig ny information och kunskap, samtidigt som du är duktig på att dela med dig av den kunskap som du själv besitter. Den viktigaste egenskapen är förmågan att hålla många projekt i luften samtidigt. Utöver svenska ska du ha goda kunskaper i skriftlig och verbal kommunikation på engelska.

Har du fler frågor kring tjänsten kan du kontakta Head of Owned Media rikard.jerselius@vivamedia.se.

Om Bolaget

Viva Media är en marknadsledande partner för digital marknadsföring. Vi drivs av att optimera våra kunders digitala affärer genom att förenkla, förnya och förbättra deras digitala kommunikation. Med konvertering i fokus, och med datadrivna beslut till grund, hjälper vi företag med planering, strategi, utförande, mätning och analys. Viva Media har huvudkontor i Uppsala och finns i flera orter i Sverige och i Oslo.

https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/01/viva-logo-sv.png?fit=711%2C109https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/01/viva-logo-sv.png?resize=150%2C109MedieJobbProjektledningUppsala
Viva Media Projektledare Projektledare på Viva Production Har du passion för digital marknadsföring och tycker excel-ark kan vara rogivande? Skulle det också vara så att du är en driven, nyfiken, lösningsfokuserad doer? Då har vi jobbet för dig! Viva Production är en avdelning som arbetar med Ägd-media och fokuserar på webb och...