Vem är du?

Nu söker vi dig som gillar att utforska nya lösningar och är nyfiken på att lära dig mer. Du är öppen och har ett nyfiket förhållningssätt i samtal. I denna roll behövs en viss snabbhet, att våga testa och lära av det. Att följa och säkra en process är naturligt för dig, där planering, struktur och prestigelöshet är viktiga komponenter. Du vill gärna jobba på ett mindre företag där du får eget ansvar och står för en stor del av genomförandet själv. Nyfiken, affärsorienterad och kvalitetsmedveten är en viktig del av din personlighet.

Formell kompetens och erfarenhet!

Vi ser att du har utbildning och arbetslivserfarenhet inom kommunikation. Du är van att använda olika digitala verktyg, bygger relationer i sociala medier, och uttrycker dig naturligt på såväl svenska som engelska. Har du erfarenhet av arbete som projektledare på inhousebyrå, kommunikationsbyrå eller marknadsavdelning är det ett extra plus.

Om tjänsten & Ditt Team:

Tyngdpunkten i rollen som projektledare inom Berghs företagserbjudande, Solutions, ligger i att designa, sälja och projektleda olika lösningar. Det kan vara skräddarsydda utbildningar, workshops eller studiouppdrag. Vi har många inkommande förfrågningar men det behövs även sökas upp helt nya kunder. Du har en säljbudget du ansvarar för och designar upplägg till företag, offererar och följer upp. I processen säkrar du sen rätt resurser och utvärderar att företagen är nöjda. Din tid styr du i hög grad själv, och du jobbar både i team samt självständigt. Team Solutions består av ytterligare en senior projektledare, produktionsledare och Creative Director.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde snarast. Intervjuer sker löpande med start i början av augusti månad.

Låter det här som du? Vad bra! Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här.

MedieJobbProjektledningStockholm
Vem är du? Nu söker vi dig som gillar att utforska nya lösningar och är nyfiken på att lära dig mer. Du är öppen och har ett nyfiket förhållningssätt i samtal. I denna roll behövs en viss snabbhet, att våga testa och lära av det. Att följa och säkra en...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group