Som Alouds projektledare kommer du att ansvara för samordning av våra projekt ute hos kund i deras privata hem samt att ansvara för projektledningen internt. Projektledaren samordnar även med byggherren, byggentreprenörer, arkitekter, konstruktörer, konsulter och kvalitetsansvariga för att Alouds tjänster installeras och sätts i drift så att projektet löper som det ska. Det gäller från första ritningen till slutbesiktning. Allt ska samordnas på bästa sätt. För att lyckas väl krävs kompetens inom teknik, affärsmannaskap och inte minst ledarskap.

Som projektledare ansvarar du för att driva projekt i mål inkluderat tid, kvalitet och finansiella aspekter. Viktiga framgångsfaktorer är kommunikation, intern som extern planering, tidshantering (inklusive milstolpar), riskanalyser samt identifiering och utveckling av affärsmöjligheter. Du skapar värde för kunden genom att säkerställa att projektet genomförs på ett betryggande och planerat sätt.

Kvalifikationer

  • 2-5 års kvalificerad erfarenhet från en roll som projektledare med erfarenhet av projekt och planeringsprocess
  • Erfarenhet från projektledning inom antingen teknik, design eller försäljning mot privata kunder
  • Intresse för IT och systemlösningar
  • Relevant utbildning från högskola eller universitet är meriterande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Du har ett genuint intresse att träffa och kommunicera med människor och är lösningsorienterad samt har lätt i att samarbeta med andra såväl medarbetare som externa parter I övrigt så är du kreativ och noggrann samt har en förmåga att driva dina åtaganden i mål.

Vi erbjuder en intressant nyckelroll med möjlighet att få växa och utvecklas i rollen som projektledare och ta en bred roll i en spännande koncern som är inne i en expansiv och spännande fas.

Läs mer på: www.aloud.se

Hur du ansöker

Om vi väckt ditt intresse nu så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan, vi arbetar med löpande urval så vänta inte.

Vi tar emot ansökningar genom att mejla personligt brev och CV till: jobb@aloud.se

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta Joakim Ekberg på telefon 08-322210 eller e-post joakim@aloud.se

MedieJobbProjektledningStockholm
Som Alouds projektledare kommer du att ansvara för samordning av våra projekt ute hos kund i deras privata hem samt att ansvara för projektledningen internt. Projektledaren samordnar även med byggherren, byggentreprenörer, arkitekter, konstruktörer, konsulter och kvalitetsansvariga för att Alouds tjänster installeras och sätts i drift så att projektet löper...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group