Clear Channel Scandinavia har varit pionjärer inom utomhusreklam sedan 1879. De bidrar till att företag och organisationer kan växa och bli framgångsrika genom effektiv utomhusreklam. I takt med att samhällets medievanor ständigt förändras driver de den enda stabila kanalen för att möta nyfikna målgrupper med kraftfull kommunikation.

Clear Channel Scandinavia är en del av Clear Channel Outdoor Holdings och är därmed ett av världens största utomhusbolag med över 450 000 digitala och klassiska ytor. Här erbjuds du möjligheten att vara med på en spännande resa och skapa dig erfarenheter i ett företag med stark företagskultur och entreprenörsanda. Hos Clear Channel får du chansen att arbeta i en varierade roll på ett medieföretag vars budskap når miljontals skandinaver varje vecka.

Din roll som Projektledare Media
I rollen som Projektledare Media kommer du att tillhöra ett team om fem personer som präglas av samarbete och engagemang för att projektleda marknadsledande utomhusreklam. Genom tätt samarbete internt med sälj, distribution samt nära kontakt med kund och mediebyråer projektleder du kampanjer in i mål genom att planera, boka in, driva och utvärdera kampanjers resultat.

Som Projektledare Media förväntas du driva förändringsarbete, bygga långvariga relationer med Clear Channels kunder och säkerställa att sälj-/leveransprocessen leder till hög leveranskvalitet.

Dina kvalifikationer, meriter och personliga egenskaper

  • Universitets- eller högskoleutbildning
  • Tidigare arbetslivserfarenhet från yrken som inkluderat kundkontakt, så som försäljning eller serviceyrken är meriterande
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Clear Channel söker en driven, prestigelös och ödmjuk individ som trivs i ett högt tempo med eget ansvar och varierade arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som Projektledare Media är du strukturerad, har en naturlig känsla för affärer och ett brinnande intresse för service. Genom din kommunikativa och sociala förmåga skapar du goda relationer såväl internt som externt. Vidare är du lösningsfokuserad till din natur och du visar ansvarstagande och engagemang för din egen utveckling.

Vad företaget erbjuder dig
Denna roll som Projektledare Media är ett bra första steg för dig som nyligen har gått din universitetsutbildning eller jobbat några år och söker en bred roll inom reklam och media. Clear Channel erbjuder dig en arbetsmiljö med högt i tak och god stämning. Ett team som tycker det lika viktigt att arbeta nära kunden genom hela leveransprocessen som det är att ha en nära relation med sina kollegor. Clear Channel sitter i stora lokaler på Birger Jarlsgatan i Stockholm och där sitter alla i ett stort öppet kontorslandskap med en tydlig säljkultur. Dom erbjuder dig ett omväxlande arbete med trevliga kollegor och tjänsten innebär stort eget ansvar och möjlighet till snabb utveckling och insikt i mediebranschen.

Ansök här.

MedieJobbProjektledningStockholm
Clear Channel Scandinavia har varit pionjärer inom utomhusreklam sedan 1879. De bidrar till att företag och organisationer kan växa och bli framgångsrika genom effektiv utomhusreklam. I takt med att samhällets medievanor ständigt förändras driver de den enda stabila kanalen för att möta nyfikna målgrupper med kraftfull kommunikation. Clear Channel Scandinavia...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group