Vi söker en driven projektledare vars ansvarsområde sträcker sig från att rulla ut internationella projekt som ska implementeras i Sverige till att analysera resultaten av dagens utbildningar och riktlinjer för att identifiera förbättringspotential. Då Lidl finns både i Sverige och internationellt kommer det att innebär en del internationella kontakter.

Försäljningsteamet på huvudkontoret ansvarar för fortbildning av personalen i butik och du kommer tillsammans med dina kollegor att ansvara för att skapa förutsättningar för våra medarbetare att utvecklas så att vi säkerställer en hög kompetens- och kunskapsnivå. Du kommer att driva dina egna projekt som rör utbildning och kommunikation mot våra Lidl-butiker. Stort fokus kommer att ligga på e-learning. Detta innebär även att du håller i presentationer, workshops och utbildningar inom de områden som ditt ansvarsområde/dina projekt berör.

 

Din bakgrund

Du har i grunden en relevant avslutad universitetsutbildning och minst några års erfarenhet i liknande roll. Du har en fallenhet för pedagogik och en bra känsla för det svenska språket. Du är även naturligt resultatorienterad, strukturerad, noggrann och har förmågan att hantera löpande uppgifter samtidigt som du driver många parallella delprojekt.

Du har en pedagogisk ådra, är en skicklig kommunikatör, har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp, drivs av att lära dig nya saker samt trivs med att hålla presentationer och förmedla kunskap till andra. Vi utgår ifrån att du hanterar engelska och svenska i tal och skrift och tyskakunskaper är mycket meriterande. Goda kunskaper i MS Office är ett krav.

Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs – på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Du är placerad vid vårt huvudkontor i Solna.

Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 19 september 2018. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn 08-55 55 70 00.

Ansök här.

MedieJobbProjektledningSolna
Vi söker en driven projektledare vars ansvarsområde sträcker sig från att rulla ut internationella projekt som ska implementeras i Sverige till att analysera resultaten av dagens utbildningar och riktlinjer för att identifiera förbättringspotential. Då Lidl finns både i Sverige och internationellt kommer det att innebär en del internationella kontakter. Försäljningsteamet...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group