Easyfairs strävar efter att vara mötes- och mässbranschens mest innovativa, flexibla och effektiva arrangör. Vi är mitt uppe i en global expansion som lovar en spännande framtid med mycket möjligheter. Nu letar vi efter dig som vill kliva in i rollen som Project Coordinator och vara en del av teamet som arrangerar Easyfairs Industrimässor!

Vi söker dig som drivs av att arbeta projektbaserat, är en genuin teamplayer och trivs i ett högt tempo. I din roll som Project Coordinator kommer du ansvara för planering och koordinering av våra mässor från start till mål. Du är en ”doer” med hög servicenivå som har ett strukturerat arbetssätt och vet vikten av att levererar mot deadlines. Med en prestigelös attityd är du självgående och växlar flexibelt mellan stort och smått, högt och lågt. Du har dessutom en viss fallenhet för text och bild då du även kommer att ta fram marknadsmaterial för kampanjer, sociala medier och webb i tätt samarbete med teamets marknadsförare. Förutom en marknadsförare har du också projektledare och säljare med dig i teamet samt en klusterchef med personalansvar, som stöttar både strategiskt och operativt!

Arbetsuppgifter
För att känna dig trygg i arbetsuppgifterna är du bekväm med den digitala utvecklingen och gillar att utvecklas i takt med hur trenderna ser ut. Det kommer krävas ett strukturerat och tidseffektivt arbetssätt då vi ofta har ett högt tempo.

Rollen i innebär bland annat:

  • Koordinering av mässan
  • Stötta säljare med administration och genomförande av säljaktiviteter
  • Skapa digitalt marknadsmaterial för sociala medier, digitala kampanjer och e-mail marknadsföring
  • Uppdatering av hemsidor
  • Kontaktperson och support för utställare och besökare
  • Genomförande av mässor

Dina kvalifikationer
Teamet har som mål att skapa en framgångsrik och uppskattad mässa, vilket kräver en härlig teamspririt och ett gott samarbete. Att vara flexibel och utåtriktad är egenskaper vi värdesätter för att ständigt kunna utveckla projekten och bidra med nya tankar och idéer. Att strukturera och koordinera faller helt naturligt för dig och du är en person som värdesätter att ha roligt på jobbet. Då vi är verksamma i en bransch under ständig utveckling är det viktigt att vara öppen för förändringar och snabba beslut.

Vi vill att du har en eftergymnasial utbildning om minst två år inom området, samt har erfarenhet från en liknande roll där du gillar att arbeta med projekt som har ett tydlig start- och slutdatum. Har du tidigare erfarenhet utav att arbeta med Indesign, Photoshop, Sales Force Marketing Cloud, WordPress ser vi detta som starkt meriterande.

What’s in it for you?
Hos Easyfairs är din personliga utveckling viktig och vi satsar stort på Talent Management. Till hjälp har vi en tydlig HR-process och interna utbildningar via vår utbildningsplattform ”The Academy”. Här erbjuder vi både digitala utbildningar, men också workshops som är lokala och globala. I Göteborg har vi precis flyttat in i nya fräscha lokaler, med direkt anslutning till vår mässanläggning Åbymässan.

Mer om Easyfairs
Easyfairs strävar efter att vara mötes- och mässbranschens mest innovativa, flexibla och effektiva arrangör. För att nå detta mål anställer vi engagerade medarbetare, använder bästa möjliga marknadsföringsverktyg och tekniska lösningar, samt utvecklar starka varumärken. Våra kärnvärden, som genomsyrar verksamheten är kreativt entreprenörskap, integritet, vi är resultatdrivna och har roligt ihop.

Easyfairs arrangerar idag över 218 events i 17 länder. I koncernens nordiska verksamhet ingår varumärken som Byggmässan, Comic con, Advanced Engineering, Plastteknik, Logistics & Automation, Smart Manufacturing, Elmässan, Fastighetsmässan, Fastfood & Café, Industrimässorna, Microsoft TechDays, Personal & Chef, Restaurangexpo, SETT, Sportfiskemässan och Upphandlingsdagarna. Easyfairs driver 10 mässanläggningar i Belgien, Nederländerna och Sverige (Göteborg, Malmö och Stockholm). Mer om Easyfairs verksamhet i Sverige, Norden och globalt finns att läsa på www.easyfairs.com

Ansök här.

Omer RosenbaumProjektledningGöteborg
Easyfairs strävar efter att vara mötes- och mässbranschens mest innovativa, flexibla och effektiva arrangör. Vi är mitt uppe i en global expansion som lovar en spännande framtid med mycket möjligheter. Nu letar vi efter dig som vill kliva in i rollen som Project Coordinator och vara en del av...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group