Framgångsrika entreprenörer stimulerar ekonomisk tillväxt över hela världen. EY arrangerar årligen utmärkelsen EY Entrepreneur Of The Year i drygt 60 länder. Syftet är att synliggöra entreprenörer och öka intresset för entreprenörskap. Utmärkelsen ska även inspirera morgondagens entreprenörer.
Vi söker nu en program manager som ska axla ansvaret för EY Entrepreneur Of the Year i Sverige.
Som program manager kommer du att vara en del i den nordiska Brand, Marketing & Communications (BMC) organisationen som består av cirka 35 medarbetare som främst arbetar på våra kontor i Stockholm, Köpenhamn, Oslo och Helsingfors.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår såväl att driva och koordinera programmet, som att planera och genomföra marknads- och kommunikationsaktiviteter. Du kommer även att genomföra olika typer av evenemang inom ramen för Entrepreneur Of the Year.
I rollen har du ett tätt samarbete med vår interna organisation på lokal, Nordisk och global nivå samt med externa leverantörer och samarbetspartner. Läs gärna mer om programmet på www.eoy.se.

För att lyckas i rollen
 • Du är social och utåtriktad och tycker om att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med externa kontakter.
 • Du är resultatinriktad och säljorienterad samt har en stark drivkraft.
 • Du trivs med stort eget ansvar, är initiativrik och arbetar på ett strukturerat sätt.
 • Du kan arbeta på en strategisk nivå samtidigt som du har koll på detaljerna.
 • Du bör ha ett intresse av entreprenörskap och företagande.
  Kvalifikationer för tjänsten
 • Du har en högskoleutbildning inom ekonomi med inriktning på marknadsföring eller relevant kommunikationsutbildning.
 • Du har minst 3 års erfarenhet av att arbeta med marknadsföring eller kommunikation.
 • Du har visat prov på framgångsrik projektledning och arrangerat större evenemang.
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med business-to-business, gärna från ett större tjänsteföretag.

 

Vad kan EY erbjuda dig
Du får möjligheten att arbeta i en flexibel och stimulerande miljö hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi sitter i moderna lokaler mitt i centrala Stockholm. På EY sätter vi medarbetarna i centrum och du får möjlighet att styra din egen utveckling med en individuell utvecklingsplan. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.

Ansökan
Välkommen med din ansökan där du bifogar cv och personligt brev på engelska. Skicka in din ansökan senast den 12 augusti. Har du frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Hannele Lindell, Nordic Go-to-Market Leader, den 6-10 augusti på tfn +358 40 506 8456.

MedieJobbAdministrationStockholm
Framgångsrika entreprenörer stimulerar ekonomisk tillväxt över hela världen. EY arrangerar årligen utmärkelsen EY Entrepreneur Of The Year i drygt 60 länder. Syftet är att synliggöra entreprenörer och öka intresset för entreprenörskap. Utmärkelsen ska även inspirera morgondagens entreprenörer. Vi söker nu en program manager som ska axla ansvaret för EY Entrepreneur...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group