Vår kollega Åsa ska gå vidare till nya utmaningar internt. Därför söker TV4:s press- och PR-avdelning en press- och PR-ansvarig för ett åtta månader långt vikariat, med chans till förlängning. Personen vi söker ska genom effektiv och riktad kommunikation lansera vårt innehåll i extern media.

Är du den vi söker?

Är du proaktiv, energisk och ambitiös samt har en vilja att kommunicera, informera och – framförallt – inspirera människor? Är du dessutom härligt social, kan identifiera en bra nyhet och har flera års erfarenhet av PR-, press och kommunikationsarbete i både traditionella och sociala medier?

Hör av dig till oss!

Vi förväntar oss att du:

 • Har ett upparbetat kontaktnät bland journalister
 • Har erfarenhet av att arbeta med kommunikation och PR
 • Har god kännedom om det nationella och globala tv-landskapet
 • Är nytänkande och har erfarenhet av att arbeta med sociala och digitala medier
 • Har vana att driva stora projekt
 • Är en säker skribent och har en stilistisk ådra
 • Har talang för planering, är strukturerad och en god förmåga att klara tighta deadlines
 • Brinner för populärkultur i allmänhet och film och tv-serier i synnerhet
 • Har god inblick i och förståelse för mediebranschen

För att lyckas i rollen ser vi ser vi också att du har följande egenskaper:

 • Möjlighet att tänka innovativt och hitta nya sätt att kommunicera kring tv-produktioner.
 • Vara en god kommunikatör som kan sammanfatta, förpacka och kommunicera budskap enkelt, kortfattat, korrekt och målgruppsanpassat
 • Har ett stort intresse för populärkultur och för omvärlden i stort.

Våra spelregler: Ett vinnande lag tillsammansLyssna och delaVåga väljaSatsa helhjärtat och Håll tempo, ger andra relevanta ledtrådar till vem vi söker.

Vi älskar tv och rörlig bild, och ser mängder av möjligheter i digitaliseringen av tv-industrin. I vår vardag bygger vi relationer och är generösa med vår kunskap och goda idéer. Vi har roligt på jobbet och förväntar oss att du bidrar med entusiasm, nyfikenhet och mod för att utveckla kollegorna och branschen.

Kandidaten vi söker lyfter blicken i alla sammanhang och fattar smarta beslut som stärker företagets affär.

Praktiskt:

Du sitter i TV4-huset i Stockholm, ett stenkast från Gärdets t-banestation. I huset finns ett eget gym, goda luncher på vår restaurang Kalaset, och cirka 800 engagerade kollegor som jobbar med allt från beställning av program och projektledning till marknadsföring och teknikutveckling.

De flesta av våra program produceras av externa produktionsbolag.

Tjänsten är ett vikariat på åtta månader, med chans till förlängning, med placering i Stockholm. Sista ansökningsdag den 15 juli men då urval och intervjuer sker löpande, så är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Tillträde efter överenskommelse men helst i augusti.

Frågor om tjänsten besvaras av Lina Berggrén, presschef lina.berggren@tv4.se.Tjänsten ingår i Unionens avtalsområde och fackliga frågor besvaras via mejl till unionen@tv4.se.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationStockholm
Vår kollega Åsa ska gå vidare till nya utmaningar internt. Därför söker TV4:s press- och PR-avdelning en press- och PR-ansvarig för ett åtta månader långt vikariat, med chans till förlängning. Personen vi söker ska genom effektiv och riktad kommunikation lansera vårt innehåll i extern media. Är du den vi söker? Är...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group