Vi arbetar med alltifrån ekonomisk information och företagsinformation till marknadsföring och events. Avdelningen består av tio kommunikatörer med olika specialistfunktioner. Vi kan erbjuda en bred erfarenhet av kommunikatörsyrket och om intresse finns kan du få arbeta med alla kanaler såsom exempelvis web, nyhetsbrev, sociala media, broschyrer, annonser och mässor.

Det är bra om du som söker praktikplats hos oss tycker om att skriva och att du har en aktiv och nyfiken inställning. Beroende på ditt intresse och inriktning kan vi anpassa innehållet på praktiken.

DIN UTBILDNING/ERFARENHET 

Du studerar troligen på någon utbildning inom kommunikation, marknadsföring, informationsproduktion, event eller liknande.

Du är nyfiken och positiv och har en god kommunikativ förmåga. Att du är prestigelös och har förmågan att skapa goda relationer såväl internt som externt ser vi som en självklarhet.

VI ERBJUDER 

Vi kan erbjuda en möjlighet att prova på många olika delar av kommunikatörsyrket. Vi har en arbetsplats med ett positivt arbetsklimat där engagemang och delaktighet är viktiga drivkrafter och en trevlig arbetsmiljö i ett centralt beläget kontor.

VILL DU VETA MER? 

Frågor om praktiken besvaras av kommunikationsdirektör Elisabeth Vansvik, 031-743 9636.

Din ansökan 

Du är välkommen att skicka din ansökan till elisabeth.vansvik@wallenstam.se

MedieJobbPraktikjobbStockholm
Vi arbetar med alltifrån ekonomisk information och företagsinformation till marknadsföring och events. Avdelningen består av tio kommunikatörer med olika specialistfunktioner. Vi kan erbjuda en bred erfarenhet av kommunikatörsyrket och om intresse finns kan du få arbeta med alla kanaler såsom exempelvis web, nyhetsbrev, sociala media, broschyrer, annonser och mässor. Det...