Vi på Åhléns sätter ett stort värde i att erbjuda praktikplatser till studenter. Vi vill dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter men också inspirera dig till att vara en del av vår vision. För oss ger samarbete med studenter och skolor ett värdefullt utbyte som bidrar till utveckling både för oss och för dig som kommer hit.

Självklart hoppas vi att vårt samarbete ska leda till att du en dag vill arbeta hos oss!

Vad innehåller praktiken?

Under din praktik kommer du få ta stort eget ansvar på vår Kommunikationsavdelning. Du kommer bland annat att få ta fram content i olika form. Det kan vara texter, foto eller film till våra olika kanaler framförallt till sociala kanaler och intranätet. Du kommer ha ett nära samarbete med Social Media Producer och Intranätredaktör.

 

Vad söker vi?

Vi söker dig som har vilja, engagemang och en förmåga att få saker gjorda. Du är en lagspelare samtidigt som du vågar ta egna initiativ och har en god kommunikativ förmåga. Som person är du nyfiken och vill ständigt utvecklas.

För att vara kvalificerad för en praktik inom Kommunikationsavdelningen ser vi att du har:

  • En pågående utbildning inom kommunikation, produktion eller sociala medier
  • God känsla för skrivande, foto och budskapsformulering
  • Van användare och intresse för det senaste inom sociala medier
  • Goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift
  • Meriterande om du har erfarenhet av Photoshop och från att skapa och redigera film och foto.

Praktikperioden omfattar 2-2,5 månad.

Vi på Åhléns erbjuder dig en praktik i en inspirerande miljö på ett av Sveriges ledande retailföretag. Som praktikant på Åhléns blir du en i teamet och får delta i det dagliga arbetet. Du får mycket eget ansvar och vi uppskattar att du vill dela med dig av dina idéer.

Ansök här.

MedieJobbPraktikjobbStockholm
Vi på Åhléns sätter ett stort värde i att erbjuda praktikplatser till studenter. Vi vill dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter men också inspirera dig till att vara en del av vår vision. För oss ger samarbete med studenter och skolor ett värdefullt utbyte som bidrar till...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group