Vill du vara med och bidra till bättre boendeekonomi? Vill du jobba i ett litet, snabbt och smart team med högt i tak? Gillar du att skriva artiklar och engagera människor på sociala medier?

Som skribent och social media intern kommer du vara med och skriva artiklar till vårt nyhetsbrev och pressmeddelanden till mainstream media. Du kommer engagera och bygga följare på exempelvis Facebook och Linkedin. Våra artiklar används ofta i landets största tidningar,bl.a. i SvD, DN, DI, Expressen och Aftonbladet.

Din profil

Vi tror att du studerar journalistik, digital media, copywriter eller liknande och brinner för att skriva. Vi tror att du gillar ekonomi, bostadsmarknaden och ett snabbt tempo. Vi tror du är en hejare på Facebook och andra sociala medier. Vi tror du kan prioritera din tid och är ansvarsfull. Om du sitter eller har suttit i en bostadsrättsförenings styrelse är det meriterande, men absolut inget krav.

Hur vi jobbar

Det är högt i tak och du har mycket friheter hur du vill prioritera din tid. Eftersom vi idag är en relativt liten organisation blir du en stor del av teamet och får ta mycket personligt ansvar. Vårt team arbetar och hjälper varandraatt nå mål.

Vi erbjuder

Vi håller till i centrala Stockholm på en attraktiv adress mitt i Sturegallerian. Vårt team består av ca 10 personer alla med olika spetskompetenser. Ambitionen, olikheterna och samhörigheten gör oss till ett utmärkt team. 

Ansök här.

MedieJobbPraktikjobbStockholm
Vill du vara med och bidra till bättre boendeekonomi? Vill du jobba i ett litet, snabbt och smart team med högt i tak? Gillar du att skriva artiklar och engagera människor på sociala medier? Som skribent och social media intern kommer du vara med och skriva artiklar till vårt nyhetsbrev...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group