I rollen som PR Manager hos oss har du ansvar för att driva och utveckla bolagets PR-arbete, såväl strategiskt som operativt. Målet med rollen är att skapa och utveckla relationer med relevant media, influencers och andra samarbetsparters och söka ytor för oss att synas. Du skapar innehåll för pressmeddelanden, artiklar och presentationer, koordinerar intervjuer och mediaförfrågningar samt projektleder andra PR-aktiviteter.

Du har ena foten i marknadsteamet där du arbeta nära AD, Online Manager och Social Media Manager för att utforma marknadskommunikation, medan du har andra foten nära VD och ledning för att hjälpa till med aktiviteter gentemot investerare och potentiella kunder.

Du är navet i företagets kreativa arbete och ska trivas med att självständigt jobba med såväl större kampanjer och varumärkesarbete som mindre nedslag. Målgrupperna du arbetar mot är såväl direkta försäkringskunder som B2B-kunder.

Teamet hos oss

Hos oss jobbar du med ett passionerat team på 24 personer som sitter på Karlavägen i Stockholm. Vi är ett expansivt företag som brinner för att våra medarbetare ska växa och utvecklas. Organisationen har högt i tak, ett modernt ledarskap och en go-getter-mentalitet där vi hjälper varandra. Som arbetsgivare strävar vi alltid efter att hitta ytor för våra medarbetare att fördjupa sin kunskap och stärka sin karriär hos oss.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är en riktig PR wizard och kan axla en roll där du självständigt identifierar, skapar och projektleder olika PR-aktiviteter i såväl traditionell som digital media. Du trivs med att ha många järn i elden, jaga nya utmaningar, träffa folk och leda dina egna projekt. Du har mycket god insikt i medias logik och ett nätverk inom tech, börs- och finanspress som du med lätthet kan navigera dig i.

Som kollega är du öppen, positiv, driven och kreativ. Du trivs med att självständigt driva egna projekt, men också med att arbeta i team som tillsammans strävar mot att utveckla bolagets kommunikation. Du kan kavla upp armarna när det behövs och har en doer-mentalitet om inte går av för hackor.

Övrigt

Tillsvidareanställning med heltidsomfattning. Start så snart som möjligt. Placeringsort: Stockholm.
Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Försäljnings- och marknadschef Jimmy Palmqvist. Intervjuer sker löpande.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationStockholm
I rollen som PR Manager hos oss har du ansvar för att driva och utveckla bolagets PR-arbete, såväl strategiskt som operativt. Målet med rollen är att skapa och utveckla relationer med relevant media, influencers och andra samarbetsparters och söka ytor för oss att synas. Du skapar innehåll för pressmeddelanden,...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group