Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901 som erbjuder mode och inredning i en unik mix av det färgstarka Indiska arvet och den skandinaviska enkelheten. Vi har idag ca 80 butiker i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Island samt en shop online.

Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan!

Vi söker nu en vikarie till tjänsten som PR-ansvarig till vårt huvudkontor i Stockholm. Som PR-ansvarig ingår du i INDISKA:s marknadsteam och rapporterar direkt till marknadschefen. I rollen ansvarar du för INDISKA:s löpande pressarbete, inklusive vårt externa showroom, sköter kontakt och service mot journalister, bloggare och stylister med målsättningen att öka synligheten av varumärket INDISKA. Du arbetar proaktivt och självständigt med att finna nya kanaler, kontakter och tillvägagångssätt.

Du kommer att vara ansvarig för pressvisningar/event, främst i Sverige men vid behov även i andra länder. Du är också operativt ansvarig för närvaron i sociala medier samt arbetet och framställning av press- och lookbookbilder.

I rollen som PR-ansvarig kommer du att vara engagerad i INDISKA:s PR-arbete, både på kort och på lång sikt.
Vi söker dig med utbildning inom PR, medie- och kommunikationsvetenskap eller liknande. Du har ett starkt intresse för mode och inredning och stor kännedom om medier/influencers och förstår värdet av sociala medier och en digital tonvikt i mediamixen. Erfarenhet av PR-arbete utifrån ett hållbarhetsperspektiv är meriterande och vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet från en liknande tjänst inom retail-branschen sedan tidigare.

Du har goda kunskaper i Photoshop eller InDesign. Du bör kunna uttrycka dig väl på engelska både i tal och skrift. Som person är du proaktiv, prestigelös, självständig, flexibel och positiv.

Tjänsten är ett föräldravikariat till och med augusti 2020 med tillträde så snart som möjligt.

Möt några av våra kollegor och få ytterligare information om företaget och vårt ansvarstagande inom miljö, etik och sociala frågor, på vår hemsida www.indiska.com.

Ansök här.

https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2019/05/indiska.png?fit=650%2C433https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2019/05/indiska.png?resize=150%2C150MedieJobbPR & KommunikationStockholm
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901 som erbjuder mode och inredning i en unik mix av det färgstarka Indiska arvet och den skandinaviska enkelheten. Vi har idag ca 80 butiker i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Island samt en shop online. Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group