Tjänsten befinner sig i ständig utveckling, vilket även du i hög grad är orsak till. Här gäller det att självständigt hålla sig orienterad om vad som händer inom marknadskommunikation och att ständigt ifrågasätta och utvärdera det som görs.

Därför är du analytiskt lagd, nyfiken, fylld av energi, men samtidigt tålmodig nog att driva långsiktiga projekt i hamn utan att tappa målet ur sikte eller tappa modet.

Du har näsa för hur vi får ut vårt budskap i media-bruset. Ditt väderkorn och sociala förmåga gör att du får nys om det som är viktigt för oss att känna till.

Du planerar vissa av våra utåtriktade aktiviteter och driver den långsiktiga vision som vi kallar ”Tentipi camp” framåt.

Om du visar dig vara vår bästa, eller för tillfället enda tillgängliga, resurs inom följande områden hugger du i och verkställer det som krävs och som du klarar av, t.ex:

  • Foto
  • Film
  • Flyga drönare
  • Sociala medier
  • Konceptbygge
  • Reportage, intervju, manus för filmklipp
  • Dialog
  • En massa annat.

Du har alltså ingen assistent, du är både den som planerar och ”assisterar”, fast visst hjälper andra till när det behövs, precis som du själv gör inom andras områden.

Ditt arbete sker i nära samarbete med VD och vår marknadskoordinator.

I detta arbete går det att slösa bort pengar på rakt ingenting, medan målet förstås är att hitta den där magiska mixen av åtgärder som utifrån uppföljning av åtgärder verkligen visar sig fungera.
Sociala medier är en ständigt viktig diskussion, men bara i den mån de bevisligen hjälper oss. Därför undanber vi oss expertis inom enskilda specialområden.

Vi söker istället dig som håller blicken högre än så, men som samtidigt hugger i med genomförandet, för du har ingen underställd. Gäller för alla tjänster
Tjänsterna är stationerade i Sunne.

Tentipi i Sunne är en arbetsplats där det finns kollektivavtal, en god laganda och där ingen är främmande för att hugga i där det behövs. Arbetsplatsen, med 16 anställda ligger i centrala Sunne, men vi verkar på många fler orter i Sverige och runt om i världen och äger till och med ett Kinesiskt företag.

Arbetstagaren planerar sitt arbete, till både innehåll och tider med stor frihet, bara omtanke om kolleger och arbetets art sätts i första rummet.

Det är fullt möjligt att vi pusslar ihop våra behov på ett annat sätt än vad som uttrycks av de konkreta tjänster vi utlyser. Därför är det viktigt att du meddelar oss dina intressen och förmågor, även utanför den tjänst du söker till.

Du är beredd att hugga in där det behövs, även om det inte faller inom det område som tjänstebeskrivningen anger.

Du agerar prestigelöst, för här lägger vi oss i varandras arbete för att vi bryr oss.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationSunne
Tjänsten befinner sig i ständig utveckling, vilket även du i hög grad är orsak till. Här gäller det att självständigt hålla sig orienterad om vad som händer inom marknadskommunikation och att ständigt ifrågasätta och utvärdera det som görs. Därför är du analytiskt lagd, nyfiken, fylld av energi, men samtidigt tålmodig...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group