Vill du vara med och utveckla ett av Sveriges starkaste varumärken? Polarn O. Pyret är inne i en spännande förändringsfas där vi utvecklar vårt kunderbjudande. Vi söker nu en Print Designer som ska vara del i teamen som bygger Polarn O. Pyrets sortimentserbjudande från idé och design, printmässigt.

Uppdraget

Som Print Designer är ditt uppdrag att skapa printdesignen för Polarn O. Pyrets sortimentserbjudande. Genom ditt tydliga kunnande i att läsa av de trender vi valt att arbeta med samt utifrån uppdraget du får från ditt inköpsteam, medverkar du till att utveckla och bevara Polarn O.Pyrets karakteristiska printlook samt skapa ett kommersiellt uttryck som gör Polarn O. Pyret till ett konsekvent varumärke som utvecklas.

Ditt uppdrag genomförs med utgångspunkt i företagets övergripande strategier, värderingar och säsongens trender och mål. I rollen som Print Designer rapporterar du till Purchasing Director / Head of Design.

Arbetsuppgifter

  • Medverka till ett kreativt designteam genom leveransen av dina print, samt ständigt medverka till utveckling och förbättring inom print designen samt design i sin helhet.
  • Skapa och förmedla uttryck i print designen efter säsongens trend samt teamens behov. Färdigställandet av art work inom tidsramen, godkänna provtryck tillsammans med inköpsteamen och designer samt alla de delar som speglar de printbehov i den cykel som finns inom respektive trend – från ide till färdigt plagg – där en gemensam kollektionsidé från inköpsteamen är överordnat i samt inför varje period.
  • Medverka i utveckling samt skapandet av trender och trendboards inför ny säsong samt att följa dessa i arbetet med aktuell säsong.
  • Bidra i arbetet med utveckling av Polarn O.Pyrets labels och artwork för dessa.
  • Omvärldbevaka inom design/kollektion såväl nationellt som internationellt.

Vem är du?

Vi söker dig som är kreativ, utvecklingsorienterad och som gillar ett högt tempo. Du trivs med att arbeta i team har förmågan att motivera och inspirera andra. Du är en tydlig kommunikatör genom din printdesign samt leverera inom satta tidsramar. Du har dessutom erfarenhet av printdesign samt av kreativa processer inom segmentet barnkläder inom retail.

Kvalifikationer

  • Utbildning inom design
  • Erfarenhet av printdesign inom retail
  • Erfarenhet av specifikt barnprint
  • Erfarenhet av att arbeta med/i Illustrator
  • Mycket goda kunskaper i Office-paketet

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 2018-08-05. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ansök här.

MedieJobbDesign & GrafikStockholm
Vill du vara med och utveckla ett av Sveriges starkaste varumärken? Polarn O. Pyret är inne i en spännande förändringsfas där vi utvecklar vårt kunderbjudande. Vi söker nu en Print Designer som ska vara del i teamen som bygger Polarn O. Pyrets sortimentserbjudande från idé och design, printmässigt. Uppdraget Som Print...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group