Vi söker dig som vill både övervinna utmaningar och överträffa förväntningarna tillsammans med vårt team på Growth Hackers Sthlm! Som vår Performance Marketing Specialist kommer du vara ansvarig för att sätta upp samt optimera våra kunders digitala annonsering via Facebook och Googles plattformar. Rollen innefattar att utvärdera konto- och kampanjstrukturer, målgrupper och resultat för att säkerställa att de möter våra kunders uppsatta tillväxtmål. Du kommer arbeta tätt tillsammans med ditt interna team (growth hackers) och våra kunder, därför bör du kunna kommunicera komplexa processer och strategier på ett pedagogiskt sätt.

 

Vem är du?

Vi tror att det krävs mycket erfarenhet av digital marknadsföring (SEM, display och Social Media ads) och stark analytisk förmåga. Det är också nödvändigt med djup förståelse och hands-on färdighet i verktyg/program som används för att optimera kunders digitala närvaro och tillväxt. Du bör också noggrann och strukturerad eftersom att du kommer ansvara för kunders annonsbudgetar, vilket också innebär att du bör kunna prioritera och hantera flertalet projekt parallellt. Vi lägger förstås stor vikt vid att hitta en person som tar dig an utmaningar med positiv inställning och som delar vår omtanke för människor och vår gemensamma mission!

 

Vilka är vi?

Idag är vi 14 medarbetare som brinner för att få våra kunder att växa, oavsett om det gäller start-ups (såsom KRY) och mer etablerade företag (såsom Halebop, Ramboll och Yubico). Vi har precis växt ur vårt charmiga kontor på Södermalm vilket betyder att vi snart flyttar till ett kanske ännu charmigare kontor i Gamla stan. Internt jobbar vi för att skapa och bevara en stark kultur och en enkel organisation. Att ha kul är förstås något vi tycker är viktigt. Och med kul menar vi alltifrån ishockeymatcher eller lära oss klättra, till att åka på konferenser runt om i världen.

  • Akademisk utbildning (5-årig) inom marknadsföring, business, teknik eller motsvarande.
  • Minst 3 års erfarenhet av liknande tjänster

Ansök här.

MedieJobbMarknadsföringStockholm
Vi söker dig som vill både övervinna utmaningar och överträffa förväntningarna tillsammans med vårt team på Growth Hackers Sthlm! Som vår Performance Marketing Specialist kommer du vara ansvarig för att sätta upp samt optimera våra kunders digitala annonsering via Facebook och Googles plattformar. Rollen innefattar att utvärdera konto- och...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group