Som Performance Marketing Manager hos Lendo kommer du att ansvara för samtliga performencekanaler som t.ex. SEM, affilaite samt olika typer av integrationer. Ditt uppdrag kommer vara att förvalta och optimera den existerande affären, men även utveckla och ständigt förbättra hur vi jobbar. I ansvaret ingår också att identifiera och rekrytera nya affiliates och förbättra arbetet med övriga partners.
Rollen är främst direktresponsdriven, samtidigt som den kräver skarp analys och en bra förståelse för marknadsföring i stort och hur övriga marknadsaktiviteter hänger ihop med performencekanaler.

Kvalifikationer
Du är en driven person som brinner för att ständigt utveckla och förbättra och vill ta nästa steg i karriären. Du har minst fem års arbetslivserfarenhet inom relevant område, vilket kan vara både från byrå och eller kundsidan där du jobbat inom det digitala segmentet. Du har även en lätt nördig passion för tech och älskar att få bra idéer att förverkligas och ser tekniska hinder som utmaningar, inte problem. Din kunskap om marknadsföring, sinne för affärer och din förmåga att leverera resultat gör att du lätt navigerar dig framåt i den digitala djungeln. Att ord som CPA, CPO, CPM, PPC, etc. är delar av din dagliga vokabulär ser vi som en självklarhet.

Har du även har erfarenhet av SEO, sociala kanaler eller awarnessmedia är detta ett plus, då du kommer jobba väldigt nära resten av markandsteamet och övriga av Lendos partners och konsulter. Du kommer även sitta med och utveckla det kreativa arbetet tillsammans med övriga marknadsavdelningen och våra byråer, detta då vi ser ditt jobb som avgörande i det stora pusslet vi lägger.

Personliga egenskaper

  • Är en lagspelare som även tycker om att jobba självständigt och ta stort ansvar.
  • Är driven, målorienterad och får saker gjorda.
  • Du är van att jobba i ett högt tempo.
  • Du är självgående och kan prioritera ditt arbete och motivera dig själv till utveckling vid tillfällen då arbetstempot är lägre.
  • Talar och skriver god engelska.

Lendo karaktäriseras av en väldigt stark vi-känsla. Vi är 40 personer på kontoret som jobbar tillsammans och som alla är delaktiga i Lendos fantastiska framgång! Vi jobbar hårt för att nå våra mål och vår vision, men alltid med glädje, prestigelöshet och en stark vilja.
I marknadsteamet är vi 3 personer.

Vi finns i Norge och Finland och har planer på att expandera ut i Europa.

Vi erbjuder dig:

  • att vara med och bygga ett innovativt framgångsrikt tjänsteföretag inom fintech-sektorn
  • att arbeta med ett välkänt varumärke i en ny kategori tjänster online
  • att främja högre transparens inom privatekonomiska tjänster och på så sätt en bättre hushållsekonomi för svenska konsumenter
  • smarta kollegor och en dynamisk utvecklade arbetsplats

Vill du vara en del av vårt team? Ansök så snart som möjligt. Vi intervjuar löpande och kan tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag.

Ansök här.

MedieJobbStrategiStockholm
Som Performance Marketing Manager hos Lendo kommer du att ansvara för samtliga performencekanaler som t.ex. SEM, affilaite samt olika typer av integrationer. Ditt uppdrag kommer vara att förvalta och optimera den existerande affären, men även utveckla och ständigt förbättra hur vi jobbar. I ansvaret ingår också att identifiera och...