Hemfrid är i en spännande fas i bolagets utveckling. Digitaliseringen pågår för fullt och med nytt affärssystem (SalesForce) i grunden utvecklar vi nya digitala applikationer riktade både mot kunder och medarbetare. Just nu söker vi en Performance Marketing Manager till vår marknadsavdelning.

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill anta utmaningen att vara den som driver vår digitala marknadsföring. Som Performance Marketing Manager är din huvudsakliga uppgift att hantera, utvärdera och optimera Hemfrids digitala betalda trafikdrivande kanaler med syftet att maximera ROI av försäljning samt leadgenerering. Du kommer att vara en del av marknadsteamet och rapportera till CMO.

Din bakgrund

För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av SEM, Social Ads, display,  retargeting, programatic samt affiliates då du kommer att äga dessa kanaler. Du är målfokuserad med mycket energi som trivs att arbeta i högt tempo. Du är strukturerad och analytisk i ditt arbete vilket gör att du kan hitta utvecklingsmöjligheter samtidigt som du har lätt att jobba i team. Vidare ser vi att du är van att arbeta med webbanalys.

Ansök här.

MedieJobbStrategiStockholm
Hemfrid är i en spännande fas i bolagets utveckling. Digitaliseringen pågår för fullt och med nytt affärssystem (SalesForce) i grunden utvecklar vi nya digitala applikationer riktade både mot kunder och medarbetare. Just nu söker vi en Performance Marketing Manager till vår marknadsavdelning. Dina arbetsuppgifter Nu söker vi dig som vill anta utmaningen...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group