Vi är så stolta och glada över att driva en framgångsrik och växande verksamhet. Och vi har ambitiösa planer framåt! Men när vi gör mer behöver vi nå ut till fler. Därför söker vi nu ett passionerat proffs på sociala medier som vill hjälpa oss att berätta vår story och bygga starka relationer med våra målgrupper.

Ditt uppdrag är att tillsammans med marknadsteamet skapa smart och intressant innehåll som våra målgrupper gillar och behöver, och driva engagemang i våra sociala kanaler. Du är en kreativ och proaktiv organisatör, men också noggrann och strukturerad. Du gillar att både skapa och utveckla nytt innehåll, och analysera utfallet av insatserna. För dig är det självklart att hålla koll på landskapet i och runt sociala medier. För du vet att digital briljans kräver både en långsiktig strategi och förmåga att fånga det som händer här och nu.

För att funka i den här rollen behöver du ha några års erfarenhet av ansvar för, och praktisk erfarenhet av sociala medier och digitala samarbeten. Rent konkret behöver du ha koll på ungefär det här: värdet av ett gott digitalt rykte, sambandet mellan köpbeteende och vad som sägs om ett varumärke på sociala medier, och hur man får följare att bli både trogna fans och köpande kunder. Du vet hur man driver smarta och relevanta kampanjer på Instagram, Facebook, Twitter och YouTube och vilken plattform som passar bäst utifrån syfte och mål. Du förstår och rör dig obehindrat mellan olika typer av innehåll som bild, text och rörligt – både var och en för sig, och tillsammans.

För att den här annonsen inte ska bli alltför lång 🙂 ger vi här några konkreta exempel på frågor du kommer att jobba med; t ex utveckling av strategier och innehåll för sociala medier, implementering, uppföljning och analys av utfallet och förslag på åtgärder. Du kommer också att jobba med samarbeten med relevanta aktörer och bidra till att driva försäljning. Men allra viktigast är såklart att hjälpa oss att förstå och lyssna på våra följare!

Vårt fina kontor ligger på Linnégatan i centrala Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Lön och förmåner enligt överenskommelse. Tycker du att det här låter som det perfekta jobbet för dig? Sök direkt! Skicka några rader och berätta om dig själv, och vad du tror att du skulle kunna bidra med. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt men senast den 23/2. Vi kommer att träffa kandidater löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag – så vänta inte för länge!

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till Stina Astner, CMO på stina.astner@peopleproductions.se eller 070 745 02 82.

 

MedieJobbSociala MediaStockholm
Vi är så stolta och glada över att driva en framgångsrik och växande verksamhet. Och vi har ambitiösa planer framåt! Men när vi gör mer behöver vi nå ut till fler. Därför söker vi nu ett passionerat proffs på sociala medier som vill hjälpa oss att berätta vår story...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group