Vi har jobbet för dig som är en snabb, kreativ och noggrann nyhetsjournalist och som vill bidra till att vi är nyhetsledande i Dalarna med snabba nyheter och granskningar.

P4 Dalarna är snabb med nyheter i FM-radion och digitalt och har ambitionen att spegla hela samhället med ljudet i fokus. Vårt mål är att släppa fram en mångfald av röster och perspektiv och det ska märkas i alla våra publiceringar, både i radio och digitalt.

P4 Dalarna är nyhetsdriven och underhållande och är en av landets mest populära P4 kanaler. För många lyssnare är P4 Dalarna en självklar nyhetsförmedlare och radiokompis vid frukostbordet, i bilen och på jobbet.

Mitt i händelsernas centrum blir du en viktig del av ett företag som värnar om demokrati, det fria ordet och alla människors lika värde.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Jaga nyheter
  • Göra planerad journalistik tillsammans med övriga redaktionen
  • Vara livereporter ute på fältet
  • Publicera digitalt och socialt

Vad krävs för att lyckas i rollen?

Journalistutbildning eller motsvarande är ett krav. Körkort är ett krav. Vi vill att du är snabb, har gott omdöme och att du kan få lyssnarna att känna igen sin vardag i det du berättar. Breda samhällskunskaper är ett krav. Förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift är ett krav.

Anställning och kontaktuppgifter:

Anställningarna är programanställningar på heltid i minst 6 månader med möjlighet till förlängning i 1 år. Tillträde 2 januari 2021. Placeringsort: Falun eller Mora. Sista ansökningsdag 23 oktober.

Frågor om tjänsten: Kanalchef Päivi Hjerp paivi.hjerp@sr.se
Frågor om rekryteringen: HR-partner Maritha Widlund, tel 023 – 77 77 24
Facklig kontakt: SJF Mattias Klefbeck, Unionen Georg Schröter. Båda nås via växeln på tel: 023-77 77 00. Saco nås via saco@sverigesradio.se

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingFalun,Mora
Vi har jobbet för dig som är en snabb, kreativ och noggrann nyhetsjournalist och som vill bidra till att vi är nyhetsledande i Dalarna med snabba nyheter och granskningar. P4 Dalarna är snabb med nyheter i FM-radion och digitalt och har ambitionen att spegla hela samhället med ljudet i fokus....

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group