Översättare: franska/engelska – svenska Har du ett stort driv och vill arbeta i ett spännande företag med stora möjligheter? Vi på Decathlon har ett brinnande intresse för sport! Vi är serviceinriktade och har stort fokus på kunden. Vi vill skapa en arbetsplats som är rolig och effektiv och där alla får plats att växa, både i Sverige och utomlands. Just nu söker vi en översättare från franska till svenska till vår kommu- nikationsavdelning. Ansök redan idag, urval sker löpande!

Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna kommer att bestå av översättning, huvudsakligen från franska till svenska, samt granskning och språkbearbetning. Dokumenten som översätts rör främst produktinforma- tion, reklam och butiksskyltning och verktyget som används är STAR Transit NXT.

Vi söker dig som… • är glad och positiv • är energifylld och har känsla för ansvar och organisering • har sinne för service och stor lagkänsla • har svenska som modersmål • har goda språkkunskaper i franska

Vi ser även gärna att du är sportintresserad. Har du kunskaper inom marknadsföring, sökord- soptimering (SEO) och översättarminnen är det ett plus.

Har detta väckt ditt intresse? Ta dig an en spännande utmaning och arbeta med etableringen av världens största sportkedja i Sverige. Din ansökan skickar du till jobb.se@decathlon.com.

MedieJobbJournalistik & CopywritingSegeltorp
Översättare: franska/engelska - svenska Har du ett stort driv och vill arbeta i ett spännande företag med stora möjligheter? Vi på Decathlon har ett brinnande intresse för sport! Vi är serviceinriktade och har stort fokus på kunden. Vi vill skapa en arbetsplats som är rolig och effektiv och där...